Sziget 2015 – ők már biztosan itt lesznek!
Írta:

Sziget 2015 – ők már biztosan itt lesznek!

Az elmúlt években lelkes „szigetelő” lettél, vagy még soha nem jutottál el erre a fesztiválra? Akár egyik, akár a másik táborba tartozol, egy biztos: 2015-ben is nagy nevekkel tűzdelt fellépő-lista várható. Íme, az első nevek. 

Ha lelkes fesztiválozó vagy, talán már te is vágod a centit, hogy mikor lesz már nyár, és mikor kezdődnek a kedvenc rendezvényeid – például a Sziget Fesztivál, amire 2015. augusztus 10-17 közt kerül majd sor. És persze abban is biztosak vagyunk, hogy kíváncsi vagy a fellépőkre. Eltaláltuk? Akkor van egy jó hírünk, ugyanis néhány zenekar, egészen pontosan a Nulladik nap fellépőinek neve már nem titok.

 

Ahogy már megszokhattuk, a Sziget Nulladik napja sem csak bemelegítés, hanem már egy teljes értékű fesztivál nap. 2015-ben a Nulladik napon koncertezők közül a legnagyobb név kétségtelenül a Florence and the Machine lesz: az MTV-, Q- és Brit Awardst nyertes, valamint Grammy-díjra is jelölt Florence 2015-ben újabb nagy dobásra készül, és ennek minden bizonnyal az egyik legfontosabb helyszíne lesz a Sziget.

g strictly come dancing results e1 061111

fotó:http://wallerz.net/

A fellépők névsorában megtaláljuk továbbá az alt-J-t, a holland Blasterjaxx-t, az AWOLNATION-t, a Fauve francia alkotócsoportot, José Gonzalezt, a The Subways-t, a Babylon Circust, a Kadebostanyt és Jamie Woont is, aki legismertebb dalának, a Lady Lucknak a videoklipjét Budapesten forgatta. Íme a klip.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BvsfGhEqnXE

  • 1557 2014. december 25 Események 2014. december 25.

    Facebook Comments