Szauna kilátással
Írta:

Szauna kilátással

Különleges programra vágysz a barátaiddal, miközben nemcsak jól érezhetitek magatokat, de még jótékonykodtok is? Akkor most adunk egy tippet – foglaljátok le ezt a panorámás mobil szaunát! 

Ha szeretsz szaunázni, és megajándékoznád a barátaidat, vagy a kedvesedet egy eddig még nem tapasztalt élménnyel, amivel még jó ügyet is támogathattok, akkor foglalj időpontot a Mobil Szaunában! Ez tulajdonképpen egy kisbusz, amiben egy kis panorámás fatüzelésű szaunát alakítottak ki. Neked és partnere(i)dnek csak papucsot, fürdőruhát és törülközőt hozzatok, felszállni az előre lefoglalt és megbeszélt helyen, majd kezdődhet is a másfél órás panorámás szaunázás!

 

Időpontot foglalni január elsejétől lehet. A belépőket már most meg lehet vásárolni, amit postai úton, utalvány formájában küldenek ki az általad megadott címre. Az időpont-foglalással ráértek a vásárlás után, később is törődni.

 

A jegy 10.000Ft, mellyel az egész szaunát kibérled 90 percre, legfeljebb 6 fő részére. Már említettük, hogy a belépőjeggyel jó ügyet támogattok, méghozzá a Valyo – Város és Folyó Egyesület munkájához nyújtotok segítséget, ami azért dolgozik, hogy jobb és élhetőbb legyen a Duna-part. További információk a http://valyo.hu/szauna oldalon.

DCIM108GOPROfotó:http://valyo.hu/

 

  • 1395 2014. december 25 Életmód 2014. december 25.

    Facebook Comments