Idén is vár a Budapest Park
Írta:

Idén is vár a Budapest Park

Koncertekkel, négy tánctéren folyó bulival, ételekkel-italokkal és különleges „évfordulós” koncertekkel is vár 2015-ben a Budapest Park. Jöjjön most rövid programáttekintésünk.

A Budapest Parkról nemcsak azt tudjuk, hogy Európa legnagyobb, nyáron is nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelye, hanem azt is, hogy számos hazai és külföldi előadó szeret ide visszajárni fellépésekre.

 

Idén így tesz többek közt a Brains is, ráadásul mindjárt egy különleges eseménnyel: április 24-én a Parkban mutatják be új lemezüket, az Anima Sound Systemmel, mint vendégcsapattal. Másnap így tesz a Hiperkarma is, akik a Hősöket hívták meg vendégnek, majd április 30-án az Irie Maffia is itt tart lemezbemutató bulit, ami egyben a zenekar 10. szülinapi koncertje is lesz.

BPP_brains_event_sargas

fotó:http://budapestpark.hu

A május is jó kis hónapnak ígérkezik fellépők szempontjából: 16-án a Scooter, 29-én a Wellhello, 30-án pedig az Omega lép itt fel. Ezen kívül itt tartja nyári szezonnyitó koncertjét sok fiatal kedvence, a Punnany Massif is, május 22-én, másnap pedig a 30Y ünnepli 15 éves fennállását.

 

Júniusban sem maradunk évfordulók nélkül: 5-én a 20 éves Bon Bon csap a húrok közé, 6-án pedig Rúzsa Magdi szórakoztatja majd a közönséget új látványshow-jával, ami itt debütál, a Parkban. Június 17-én jön a Hollywood Undead a Motionless In White, a Bury Tomorrow és az Asking Alexandra társaságában, 25-én pedig a Halott Pénz zenél.

10665700_860347550642928_1374024529468220448_n

fotó:/fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net

Július 4-én a TNT, 11-én a Kiscsillag zenél – utóbbi 10. születésnapját ünnepli a Parkban. 19-én pedig két amerikai és egy brit vendéget köszönhetünk itt, és egy meglepetés előadót: jön az Anti-Flag, a Less Than Jake és a Skindred.

 

Az augusztus elsejét sokan csak azért nem várják, mert aznapra esik a Heaven Street Seven búcsúkoncertje – a 20 éves zenekar augusztus elsején a Budapest Parkban zárja le két évtizedes zenei pályafutását. A szeptember 12-ei dátum viszont sokaknak máris kötelező bulit jelent, főleg azok számára, akik tiniként még DJ Bobo zenéjére is buliztak a tinidiszkóban: a svájci előadó idén ősszel ismét Budapestre jön, és szeptember 12-én a Parkban lép fel.

Összességében idén is színes, örömünneppel, születésnapokkal és a búcsú könnyeivel is áthatott időszak elé néz a Park, és vele együtt természetesen a koncertre járók is.

Jöjjön búcsúzóul egy kis visszatekintés a tavalyi évre, ami szerintünk talán hangulat-előrejelzésnek is jó lehet 2015-re.

https://www.youtube.com/watch?v=6CbfravREtc

  • 1418 2015. február 26 Események 2015. február 26.

    Facebook Comments