Star Wars kiállítás nyílik a Bálnában
Írta:

Star Wars kiállítás nyílik a Bálnában

A Csillagok háborúja – The Fans Strike back című kiállítás szeptember 15-től december 31-ig lesz nyitva, és tényleg elképesztő élményeket ígér. 

 

Közel 1500 négyzetméteren több mint 600 eredeti darabból álló Star Wars kollekció érkezik Párizsból a budapesti Bálnába, hogy szeptember 15 és december 31 közt óriási élményt szerezzen a rajongóknak. A kiállítást a hazai Star Wars premier 40. évfordulója, valamint a Skywalker kora című, decemberben bemutatásra kerülő új mozifilmhez kapcsolódva rendezik meg.

 

„A tárlat elemei hivatalos és gyűjtői darabok, illetve profi művészek és szakemberek egyedülálló munkái. A kiállításon különleges audiovizuális effektek is felelevenítik a Csillagok háborúja ikonikus világát” – írja a HVG.

 

Lesz itt minden, amit egy Csillagok háborúja rajongó csak elképzel (sőt, valószínűleg olyasmi is, amit elképzelni sem tud): virtuális valóság terem, Jedi-kiképző ring, egy szuper űrbár, és naná, hogy kedvenc szereplőink sem hiányozhatnak! Találkozhatunk R2D2, C-3PO, Darth Vader, Yoda, Chewbacca és további sok más szereplő életnagyságú figurájával, látható lesz Jabba, a hutt ötméteres, 1:1 arányú, élethű mása és egy négyméteres Rancor is, de lesznek eredeti páncélzatok is.

 

Szerintünk az egyik legemlékezetesebb pontnak a csillagromboló kapitányi hídja ígérkezik, de biztosan nem semmi a nyolcméteres Palpatine trónterem és Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata sem.

 

Íme, egy kis ízelítő, hogy milyen lesz a kiállítás:

 

 

Mi már alig várjuk!

 

Forrás: HVG.hu

  • 1083 2019. szeptember 10 Események 2019. szeptember 10.

    Facebook Comments