Májusi fesztiválok, amiket már nagyon vártunk! – 2. rész
Írta:

Májusi fesztiválok, amiket már nagyon vártunk! – 2. rész

Májusban sok és sokféle fesztivált szerveznek a fővárosban, ezért úgy gondoltuk, bemutatjuk nektek azokat, amiket legjobban vártunk – két részes sorozatunk második fele következik. 

Paleország Fesztivál – május 10.

Egy nap az egészségedért – ugye nem sok? Vasárnap újra PALEO és MINDENMENTES fesztivált rendeznek. Az egésznapos, előadásokkal, koncertekkel, tombolával is színesebbé tett rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a helytelen táplálkozás és a nyugati életmód okozta betegségekre illetve a látogatókat egy tisztább, tudatosabb minőségi életformára ösztönözze a lehető legszélesebb területen. Téged is várnak a RAM Colosseumban!

 

Belga Sörfesztivál – május 15-17.

Ha szereted a finom söröket, akkor már biztosan számolod vissza a napokat a május közepén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Belga Sörfesztivál kezdetéig. Idén ismét a Bálna Budapestbe költözik a rendezvény, ahol lehetőség van zárt és nyílt térben egyaránt enni-inni, így tetszés és igény szerint élvezhetjük a szabadtéri szikrázó napsütést, és a belső terem hűvös klímáját, a kilátóról nem is beszélve. Azt javasoljuk, hogy nézelődj, kérdezősködj, kóstolgass – a hazánkban itt debütáló Gallica Premium Pilst mindenképp kóstold meg.

slid2fotó: m.cdn.blog.hu

Budapest Salsafesztivál – május 21-26.

Mindened a tánc, egész pontosan a salsa? Akkor biztosak vagyunk abban, hogy te sem hagyod ki a második Salsafesztivált, amit a sikeres Budapest Kizomba Connection fesztiválok után ugyanaz a csapat hoz tető alá a tánc szerelmeseinek. Engedd, hogy elragadjon a szenvedély, a ritmus, a salsa!

 

Belvárosi Sajtfesztivál – május 15-17.

Ha a Belga Sörfesztivál idején valami másra (is) vágynál, és imádod a sajtokat, akkor semmiképp se hagyd ki az idén ismét megrendezésre kerülő Belvárosi Sajtfesztivált! Hogy miért? Mert igazi ínyencségeket is megkóstolhatsz – több mint negyven sajtkészítő mester finomságai várnak téged is május 15-17-ig a Városligetben, Vajdahunyad várában.

_DSC2781-masolatfotó:gyor.hir24.hu

Gourmet Fesztivál – május 21-24.

Van már programod a pünkösdi hétvégére? Ha nincs, és szereted az ínyencségeket, akkor ne hagyd ki a virágzó hazai gasztronómia esszenciájak számító eseményt. A Millenárison megrendezésre kerülő fesztiválon a szervező Sziget Kft ismét egy időben és egy helyen vonultatja fel Magyarország legjobb éttermeit, borászatait, és kézműves élelmiszer termékeit. Két éve a gulyás volt terítéken, tavaly a rakott krumpli, idén pedig a paprikás csirke kerül a figyelem középpontjába – érdemes ide is ellátogatni, nézelődni, és természetesen amit lehet, azt kóstolni is.

SCS_8186fotó:hotel-hertelendy.com

 

 

 

  • 1256 2015. május 07 Események 2015. május 07.

    Facebook Comments