Itt ünnepeld Halloweent idén!
Írta:

Itt ünnepeld Halloweent idén!

Megünnepelnéd a holt lelkek, boszorkányok, és egyéb szellemek éjszakáját, de nem éred be egy kis otthoni ijesztgetéssel, rémisztő és finom sütikkel, jelmezes házibulival? Akkor már mondjuk is, hová mehettek idén Halloween éjszakáján!

 

Már klasszikus: a Vörösmarty tér

Idén sem maradhat ki a Vörösmarty tér, mint Halloween buli helyszín – még akkor sem, ha nem itt akarjátok tölteni az estét a barátaiddal, hiszen itt lehet a legszórakoztatóbb figurákkal találkozni, velük együtt borzongani és nevetni, de a legjobb smink-, töklámpás- és jelmezek versenyének legjobbjait is érdemes a saját szemetekkel látni!

A tavaly itt megrendezett Halloween fesztiválról bővebb infók: http://halloween-fesztival.hu/

Hajókázós Halloween

Ha igazán különleges Halloween bulira vágysz, akkor válaszd a Dunán közlekedő Halloween Party hajót. Boszorkányok szolgálják fel az üdvözlő italokat, a hajót töklámpások világítják meg, és a hangulat garantáltan kísérteties lesz. Öltözz be és legyél te az est fénypontja! Bulizz, táncolj, fogyassz különös koktélokat, ahogy kedved tartja, majd az este végén bulizz Budapest egyik legfelkapottabb klubjában, ahol kedvezményes – soron kívüli belépést biztosítanak számodra. A jegy ára 4000 forint, ami egy welcome drinket tartalmaz. A kétórás programon további alkoholos és alkoholmentes italokkal várják a vendégeket – a mi értelmezésünk szerint ezek külön fizetendőek. Találkozó pont: október 31-én este 10 órakor a Duna Palotában.

További infók: http://www.jegy.hu/program/halloween-party-hajo-54734

Bulizz és jótékonykodj egyszerre a Töklámpás fesztiválon!

A Töklámpás Fesztivál nemcsak egy igazán „tökös” buli, hanem egyben lehetőség is, hogy segíthess másokon. Ha október 31-én 19 órára kijössz a Hősök terére, és otthon készült töklámpásod mellett néhány konzervet, vagy egyéb tartós élelmiszert is hozol magaddal, a szervezők vállalják, hogy ezt átadják a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, akik eljuttatják a rászorulóknak a kis csomagokat. Érdemes kilátogatni, mert a sok-sok töklámpás csodás látványa mellett jó érzéssel tölthet el a tudat is, hogy segítettél másokon.

További infók: http://www.toklampasfesztival.hu/

Halloween-Lantern-Festival-Budapest-Heroes-Square-RichPoi

fotó:festivals.topbudapest.org

Holnemvolt Park

 

Alig több mint három hét van már csak hátra a Holnemvolt Park idei szezonjából, ráadásul november 2-ától a megszokott téli szüneteknél hosszabb időre áll le a park, hogy megindulhassanak a területre tervezett fejlesztésekkel kapcsolatos munkálatok. De előtte még – október 31-én este – fantasztikus szezonzáró Halloween partin vehetsz itt részt, szerintünk nem érdemes kihagyni!

További infók: http://www.zoobudapest.com/pannonpark/hirek/november-elsejeig-lehet-hullamvasutazni

Állati Halloween

Idén is számos állatkert és állatpark kis lakói ünneplik velünk a Halloweent. A Szegedi Vadasparkban boszorkányos hangulat, izgalmas találkozások félelmet keltő állatokkal, tökös látványetetések, különleges állatsimogatók várják a kicsiket és nagyokat, a Győri Állatkertben pedig sejtelmes megvilágítás mellett éjszakai kalandtúra, és négy helyszínen négyféle kaland ígér felejthetetlen éjszakát mindenkinek.

További infók: http://www.zooszeged.hu/programok/rendezvenyek és http://www.zoogyor.com/

5053060_76745755276e3198ea82e770d33d18cc_wm

fotó:kep.cdn.index.hu

  • 1449 2015. október 15 Események 2015. október 15.

    Facebook Comments