Forma-1 Magyar Nagydíj 2015
Írta:

Forma-1 Magyar Nagydíj 2015

Harmincadik Magyar Nagydíjára készül a Forma-1 és a mogyoródi pálya, ezért a 2015. július 24-26-i versenyhétvége várhatóan több szempontból is különleges lesz. 

Ha szereted a Forma-1-et, a száguldást, vagy egy olyan hétvégével szeretnéd megajándékozni a barátodat, ahol végre hódoltok az ő sebességimádatának, akkor a Forma-1 Magyar Nagydíjon a helyetek!

 

Nemcsak azért, mert az autósportok királykategóriájának tartott Forma-1 élőben tényleg élvezetesebb, színesebb-szagosabb, mint tévéből nézve, hanem azért is, mert az idén július 24-26 közt megrendezésre kerülő versenyhétvége több szempontból is különleges lesz. A 30. Magyar Nagydíjat bonyolítják majd le a szervezők, akik éppen ezért számos meglepetéssel, kiegészítő programokkal is készülnek.

f1_terkep

 

fotó:hungaroring.hu

És persze nem múlhat el versenyhétvége olyan sztárok nélkül, mint például Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Sebastian Vettel, Fernando Alonso vagy Kimi Raikkönen, akikkel a rajongók nemcsak a pálya mellett, hanem akár Budapest belvárosában, a pilóták szálláshelyei környékén, vagy a számukra szervezett programok előtt és után is összefuthatnak.

 

Akik érvényes bérletet váltanak a versenyhétvégére, azoknak a móka már június 23-án, csütörtökön elkezdődhet, ugyanis aznap van az immár hagyománnyá vált boxutca-látogatás: a rajongók délután 4 és este 7 óra között nyerhetnek bebocsátást a boxutcába, ahol testközelből megszemlélhetik több csapat autóját, válthatnak pár szót a szerelőkkel, illetve, ha szerencséjük van, kedvenc pilótájukat is elcsíphetik egy aláírásra és szelfire.

 

150303170730-lewis-hamilton-selfie-super-169fotó:i2.cdn.turner.com

A pénteki és a szombati nap az edzésekről szól a versenyzőknek: 24-én délelőtt 10-től és délután 2-től gördülnek pályára, a szabadedzéseket teljesíteni, majd 25-én 11 órától veszi kezdetét az utolsó szabadedzés, délután 2-től pedig az időmérő futam. A 70 körös versenyt vasárnap 14 órától rendezik meg – addigra véget érnek a hétvége programját még színesebbé tevő GP2, GP3 és Porsche Mobil-1 Supercup eseményei is.

 

Tipp: ha nem akarsz lemaradni a Forma-1-es versenyhétvége programjairól, vedd meg a jegyed még ma, mert a belépők gyorsan fogynak. Vannak olyan szektorok, ahová már nem lehet jegyeket venni, de olyanokat is láttunk az interneten, ahová az utolsó darabokat árulják. Belépők 12 eurótól kaphatóak.

 

Ilyen volt a tavalyi Forma-1 Magyar Nagydíj, íme egy rövid videós összefoglaló.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5BqRy2zjEdk

 

  • 1820 2015. július 04 Események 2015. július 04.

    Facebook Comments