Májusi fesztiválok, amiket már nagyon vártunk! – 1. rész
Írta:

Májusi fesztiválok, amiket már nagyon vártunk! – 1. rész

Májusban sok és sokféle fesztivált szerveznek a fővárosban, ezért úgy gondoltuk, bemutatjuk nektek azokat, amiket legjobban vártunk – két részes sorozatunk első fele következik. 

Tabán Fesztivál – Május 1.

Ha az utolsó pillanatban gondolod meg magad, és mégis elmennél valahová majálisozni, akkor a Gellért-hegy és a Várhegy közti dombos területen megrendezendő Tabán Fesztivált ajánljuk. Ez sokkal több, mint egy majális – nézd meg, hallgasd meg, érezd át, és meglátod! Idén fellép többek közt Takáts Tamás, Török Ádám és az Új Mini, a Beatrice, a Mobilmánia, és meglepetés vendégre is lehet számítani.

000ataba521

 

fotó: hammerworld.hu

Nemzetközi Női Motoros Nap – Május 2.

Szép számmal akadnak már olyan nők, asszonyok, lányok, akik nem hagyják meg a motorozás élvezetét a férfiaknak, hanem ők is nyeregbe pattannak. Nekik, illetve a motorozást szerető nőknek szól a Nemzetközi Női Motoros Nap, amit idén május 2-án rendeznek meg. Délelőtt vezetéstechnikai képzés lesz a Hungaroringen, délután pedig rendőri felvezetéssel motoros felvonulás a Hősök terére, onnan vissza a Ring irányába, majd szabad program.

 

Kenyér- és Péksütemény Fesztivál – Május 9-10.

Szereted a finom kenyérféléket és péksütiket? Akkor május 9-10-ére már biztosan van programod: idén minden eddiginél gazdagabb programmal és kínálattal várja az érdeklődőket a Kenyér- és Péksütemény-fesztivál a Budai Várban! Megkóstolhatod az ország legjobb kenyereit és péksüteményeit, illetve lehet válogatni a híres pékek és pékségek termékeiből, meg lehet kóstolni az egyes tájegységek jellegzetes édes és sós finomságait is.

iii-budapesti-kenyer-es-peksutemeny-fesztival-430x286fotó:http://nullahategy.hu

Képregény Fesztivál – május 10.

Képregény rajongó vagy? Ha még nem, akkor most az leszel! Látogass el a Dürer kertbe május 10-én, és vegyél részt a szórakoztató programokon, vetítéseken, játékokon, találkozz magyar és külföldi alkotókkal, vásárolj, nézelődj, és tudd meg a helyszínen, mit jelent az, hogy „képregényes rögtönzés”… érezd jól magad!

 

Corvin Szezonnyitó Sörfesztivál – május 14-17.

Idén elős(z)ör rendezik meg fővárosunk szezonnyitó sörfesztiválját. A helyszín Budapest egyik új színfoltjának és közösségi negyedének számító Corvin Sétány lesz. A négy napon át tartó rendezvényen a magyar és környező országok kézműves, valamint kisüzemű söreivel, halk, ám annál szórakoztatóbb élő zenével, valamint a malátához, és kifejezetten a sörhöz kapcsolható kulináris érdekességekkel várnak téged is. Csütörtökön nemzetközi, pénteken cseh, szombaton német, vasárnap pedig magyar nap lesz. A belépő ennyi: Helló!

 

 

  • 1345 2015. május 01 Események 2015. május 01.

    Facebook Comments