Magyar találmánnyal lehet még okosabb az iPhone 6
Írta:

Magyar találmánnyal lehet még okosabb az iPhone 6

A Moscase toknak eredeti a neve, tetszetősek a színei, funkciói pedig hozzájárulhatnak ahhoz, hogy még jobb legyen az iPhone 6-os telefonunk. 

Ha iPhone 6-osod van, és szereted összehasonlítani androidos pajtásaival, akkor biztosan feltűnt már, hogy számos olyan szenzor nem került bele, ami a konkurens okostelefonokba igen. Ezt a hiányt igyekezne orvosolni a Moscase tok, amely a pulzusunkat, hőmérsékletünket, nyugalmi állapotunkat és testünk zsírtartalmát állapítja meg.

 

Április közepén tudtuk meg, hogy a Moscase két tucat fejlesztőjéből álló csapat Kickstarter kampány keretében, 25 nap alatt szeretne összesen 150 000 dollárt összegyűjteni, hogy el tudják indítani a speciális tokok gyártását.

 

A termék már megkapta az Apple támogatását, vagyis ha elkészülnek, rányomhatják a dobozra, hogy „Made for iPhone”. A tervek szerint nyár végére, ősz elejére tudnák leszállítani a tokokat.

 

A gyűjtéssel viszont egyelőre még nem érték el a megcélzott összeget: cikkünk születésének pillanatáig 23 221 dollár folyt be 118 támogatótól. De még összejöhet a maradék, hiszen 11 nap van hátra a 25 naposra tervezett Kickstarter kampányból.

  • 1028 2015. április 30 Tech/tudomány 2015. április 30.

    Facebook Comments