A Tortakirály Budapesten járt
Írta:

A Tortakirály Budapesten járt

Buddy-Valastro

Buddy Valastro, mindenki kedvenc cukrásza hazánkba látogatott, hogy műsorának legújabb évadját népszerűsítse. A Mom park adott otthont a rendezvénynek csütörtök délután, ahol több ezren -köztük én is- várták a tortafőnököt. A műsoraiból jól ismert olasz cukrász a való életben is ugyanolyan kedves, mint a tv képernyőjén. A közönség segítségével kiválasztotta az ország legszebb tortáját. Három cukrászda szállt harcba a címért, 45 percen keresztül díszíthették remekműveiket, amíg Buddy a közönség kérdéseire válaszolt, fotózkodott és autogrammokat osztott. A Horváth cukrászda egy kalocsai mintás tortával készült,az Édesgyömbér cukrászda Magyaroszág nevezetességeit mutatta be édességén, az Angelo cukrászda pedig magyar találmányokat jelenített meg tortáján. Végül a kalocsai torta nyerte el legjobban a közönség tetszését.

Buddy igyekezett minden kérdésre válaszolni, megtudhattuk tőle például, hogy az egyik torta, amire nagyon büszke egy Transformers torta, amit tíz ember, napi húsz órán át, három napon keresztül készített. Családjáról is bőven mesélt, valamint a közönség kifogyhatatlan szelfi-éhségét is próbálta kielégíteni. Néhány szerencsés fel is mehetett hozzá a színpadra, ahol külön képet készíthettek vele. Ajándékokkal is meglepték rajongói, amiknek nagyon örült, a gyerekek rajzai után egy motíváló beszédet is intézett a közönség fiatalabb tagjaihoz, hogy higyjünk magunkban és így bármit megvalósíthatunk. Ő 15 éves korában határozta el, hogy cukrász lesz, és most 11 saját cukrászdával büszkélkedhet szerte Amerikában, tehát mindenképp egy pozitív példakép.

1303446596_transformers-cakeboss_510

 fotó:seibertron.com

A Tortakirály 7. évadja október 14-én startol a TLC műsorán, amiben a sok finomság bemutatása mellett megismerhetjük az első üzlethelyiségük felújításának történetét is. Különleges és megvalósíthatatlannak tűnő rendelésekben sem lesz hiány, egy kliens például hússal borított tortát álmodott magának, amihez Buddynak és csapatának a hentesnél kell inspirálódnia.

buddy

  • 2362 2015. október 08 Események 2015. október 08.

    Facebook Comments