5 érv, amiért tényleg érdemes sorozatokat nézni
Írta:

5 érv, amiért tényleg érdemes sorozatokat nézni

Szinte látjuk magunk előtt, ahogy Te, kedves sorozatfüggő sorstársunk vadul bólogatsz olvasás közben…

 

1. Nem kell kimenned a lakásból, amikor hideg van. Úgy értjük, igazán hideg. Miért is rohannál egy esti találkozóra valakivel, akivel akkor is beülhetsz egy kávéra, ha majd egy kicsit jobb lesz az idő, ha mondjuk otthon a kedvenc pokrócodba burkolózva, kényelmesen – és igen, jó melegben – élvezheted kedvenc sorozataid folytatását? Persze nem azt mondjuk, hogy szigetelődj el, sőt: a legtutibb szériákat együtt is nézheted a barátaiddal. Hívd át őket magadhoz, és majszoljatok popcornt, vagy létesítsetek forró drótot a neten!

 

2. A saját példánkon tudjuk, hogy esténként sorozatokat nézni sokkal takarékosabb szabadidős tevékenység, mintha a plázákat rónád, vagy egy héten többször is beülnél vacsizni a barátaiddal. A tévé előtt töltött esték miatt legfeljebb a fűtésszámlád emelkedhet meg egy kicsit, meg teára, borra, popcornra költhetsz valamivel többet.

 

3. Ha sorozatokat nézel, nemcsak a nyelvtudásodat fejlesztheted, hanem abban is biztos lehetsz, hogy nincsenek többé unalmas esték. Hiszen ahány sorozat, annyi féle, és mindegyik másképp varázsolhat el.

 

4. Több sorozattal is naprakész vagy? Annál jobb! Hiszen így több történetben, korban és világban is elmélyedhetsz. Hát nem csodás?

 

5. És az egyik legjobb részről nem is szóltunk még: szinte nem is készül sorozat álompasik nélkül, akik amellett, hogy jóképűek, még iszonyú normálisak is, és kezüket-lábukat törik a sokszor teljesen átlagos, vagy éppen butácska főszereplőnőért. Ilyen férfiak a valóságban úgysem léteznek, akkor miért ne nézegethetnénk őket legalább a képernyőn?!

 

Mit nézz idén télen?

A mi legnagyobb kedvenceink – a teljesség igénye nélkül – a következők: a The Walking Dead és a Trónok harca mellett az Odaát, a Vámpírnaplók és a Younger nagy rajongói vagyunk, az új sorozatok közül pedig a Hooten & The Lady című kincsvadászos széria keltette fel leginkább az érdeklődésünket. Most mondja bárki is, hogy a sorozatrajongók élete tök unalmas!

 

A mi érveink mellett persze biztosan neked is megvannak a sajátjaid – ha sorozatfüggő vagy, akkor meg aztán pláne. Írd meg nekünk, mi a kedvenced és miért szereted, de persze annak is örülünk, ha csak átfutod a listánkat.

  • 1016 2016. november 24 Életmód 2016. november 24.

    Facebook Comments