A Queen és Adam Lambert Budapestre jön!
Írta:

A Queen és Adam Lambert Budapestre jön!

Fiatal, de tapasztalt énekessel „veszik be” fővárosunkat a legendák: a rockrajongók már nagyon várják a Queen és Adam Lambert budapesti koncertjét.

 

Alig néhány héttel azután, hogy bejelentették 26 állomásos észak-amerikai turnéjukat, a Queen és Adam Lambert elárulta: ősszel Európába jönnek! Prágában kezdik meg a koncertezést november 1-jén, és a turné harmadik állomásaként november 4-én beveszik Budapestet is: a Sportarénában fognak zúzni.

 

A legendás rockbanda egyrészt látványos show-ra készül, másrészt azt ígérik, hogy a sokak által várt és elvárt slágerek mellett azért lesznek meglepetések is a dallistán – szerintünk is elkerülhetetlen egy kis megemlékezés az idén 40 éves „News Of The World” című lemezükre. Ez nemcsak a Queen legnagyobb példányszámban eladott stúdióalbuma, hanem olyan rock himnuszokat is ezen lehet megtalálni, mint a We Will Rock You és a We Are The Champions.

 

Video:

 

Roger Taylor és Bryan May neve mindenkinek ismerős, de vajon ki ez az Adam Lambert? A fiatal énekes 2009-ben tűnt fel az American Idol tehetségkutatóban, akkor már sok-sok évnyi színpadi múlttal a háta mögött, és 2011 óta dolgozik együtt a Queennel. Most azt ígéri a rajongólnak, hogy előhúznak majd a kalapból pár olyan dalt, amit még sosem játszottak együtt. Emiatt elég izgatott, de már nagyon várja ő is az észak-amerikai és európai turnékat.

  • 1048 2017. május 02 Belföld, Események 2017. május 02.

    Facebook Comments