Budapest Music Expo – mindenkinek, aki szereti a zenét
Írta:

Budapest Music Expo – mindenkinek, aki szereti a zenét

A címben foglaltakat szó szerint értjük, hiszen a Budapest Music Expo lelkes zenekedvelőknek, profiknak és amatőröknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt szól. Hogy mikor és hol? Október 2 és 4 közt a Syma Csarnokban. 

Van a társaságodban profi és amatőr zenész, technikaimádó, zeneszerető srácok és lányok, de olyanok is, akik gyerekekkel szeretnének kimozdulni egy kicsit? Van egy rendezvény, ahová mindannyian elmehettek együtt, és jól is fogjátok érezni magatokat!

 

A Budapest Music Expón számos koncert, közönségtalálkozó, dedikálás, technológiai előadások, szakmai beszélgetések és sok-sok további program várja az érdeklődőket – profi zenészeket és zenekedvelőket, kicsiket és nagyokat, fiatalokat és örökifjakat – 12 000 négyzetméteren. A rendezvény számos izgalmat és több mint 50 ezer látogatót ígér.

 

Nem véletlen, hogy az esemény honlapján ez az idézet áll: „A Budapest Music Expo egyedülálló igazodási, hovatartozási pont, ahol a látogatók és a zenészek, technikusok egyaránt úgy érezhetik, hogy hazaérkeztek.”

 

Október 2 és 4 5közt szentelj egy hétvégét a minőségi zenének, irány a Syma Csarnok!

 

További infók és részletes program: http://budapestmusicexpo.hu/index.php

  • 1169 2015. szeptember 26 Események 2015. szeptember 26.

    Facebook Comments