Ingyenes szabadtéri programot keresel?
Írta:

Ingyenes szabadtéri programot keresel?

Érthető, ha manapság inkább szabadtéri programokat keresel, és az is, ha nem szeretnél túl mélyen a pénztárcádba nyúlni. Épp ezért hadd ajánljunk egy ingyenes lehetőséget a Várkert Bazárnál.

 

Ne csak azért ejtsd útba a Várkert Bazár Déli panoráma teraszán nyílt Budavári Legendák című fotókiállítást, mert az ilyesmi trendi, és lenyűgözheted vele a párodat, legjobb barátodat, új randipartneredet – és ne is csak azért, mert ingyenes.

 

Hanem azért, mert tényleg érdekes és nem mindennapi élményben lehet részed: élettörténeteken át ismerheted meg a Várnegyedet és annak mindennapjait. Hogy milyen élettörténeteken át? Van itt plébános, rabbi, koronaőr, buszvezető, régész, restaurátor, polgár és több híres ember leszármazottja is – a közös bennük, hogy ott élnek, és mindannyian szívből rajonganak a Várért.

 

„Nyitottság, örökség, együttműködés, szenvedély és érzelmes – csak néhány azon fogalmak közül, melyekre a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia szakos hallgatói felfűzték a Várban élők portréit” – írja a We Love Budapest.

 

A 27 portrét bemutató szabadtéri kiállítást 2020. november 15-ig ingyenesen nézheted meg. Nem mellékesen pedig tényleg szinte bárkit elbűvölhetsz vele!

  • 919 2020. október 15 Események 2020. október 15.

    Facebook Comments