Még sokat kell várni a legjobb filmekre
Írta:

Még sokat kell várni a legjobb filmekre

Szinte az összes, sokunk által várva várt mozifilm premierjét későbbre halasztották – lássuk, mi mindenre kell hónapokkal (esetleg évekkel) tovább várnunk.

 

Felsorolni sem könnyű, hány várva várt mozifilm premierje csúszik későbbre a közeljövőben: csúszik az új James Bond-film, a Jurassic World: Világuralom, a Batman, a Dűne és a Mátrix 4 bemutatója is.

 

A világ leghíresebb brit titkosügynöke, James Bond novemberben tért volna vissza a mozivászonra, de ehelyett csak 2021. április 2-án kerül a mozikba a Nincs idő meghalni című új Bond-film.

 

A Dűnét december 18 helyett 2021. október 1-jén, a Mátrix 4-et 2021. december 22-én mutatják be. A denevérember 2022 márciusáig várat magára, a dínók pedig a mostani tervek szerint még később, csak 2022. június 10-én kerülnek az amerikai mozikba a Jurassic World: Világuralom című produkcióban.

 

„A filmbemutatók elhalasztásának bejelentései azt követően szaporodtak el, hogy a Cineworld és a Regal Cinemas mozihálózatok közölték: ideiglenesen bezárják filmszínházaikat” – írja az MTI-re hivatkozva a Ridikul.hu.

 

Sajnos több mint valószínű, hogy a lista még tovább bővül majd, cikkünk születésének pillanatában mindenesetre ezeknek a filmbemutatóknak a késéséről tudtunk.

  • 481 2020. október 14 Kultúra 2020. október 14.

    Facebook Comments