Magyar néptáncosok sikere a brit tehetségkutatón
Írta:

Magyar néptáncosok sikere a brit tehetségkutatón

Az Attraction két évvel ezelőtti sikere után most újabb magyar csapatért szoríthatunk a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsorban. 

 

Nagyon úgy tűnik, hogy a briteknek bejönnek a magyar művészek – hogy el ne kiabáljuk. Ugyanis az Attraction látványszínház két évvel ezelőtti győzelme után most újabb magyar csapatnak drukkolhatunk a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsorban.

 

A táncos teamet Fricskának hívják, és három srác – Moussa Ahmed, Papp Gergely Bálint és Papp Máté Bence – alkotja. A fiúk produkciójában keveredik az egyszerűség, a sokáig gyakorolt mozdulatok (valószínűleg próbák hosszú sora kell, hogy mindig minden egyszerre menjen), a gyorsaság, a kreativitás és a humor is, aláfestésként pedig népzenét használnak.

 

Így tettek akkor is, amikor a Britain’s Got Talentben mutatkoztak be: produkciójukban gyors tánclépéseket láthatunk, és azt is, ahogy ehhez a kezükkel ütik a ritmust. Nem is csoda, ha elvarázsolták a közönséget és a zsűrit – még Simon Cowell szemöldöke is felugrott a csodálkozástól, majd ő is állva tapsolt nekik.

 

A Fricska bemutatkozásáról megosztott YouTube videót eddig csaknem 800 ezren látták, itt tudod te is megnézni.

 

https://www.youtube.com/watch?t=84&v=vxwAvxMLXyU

  • 1297 2015. május 16 Kultúra 2015. május 16.

    Facebook Comments