5 tavaszi filmbemutató, amit már nagyon várunk
Írta:

5 tavaszi filmbemutató, amit már nagyon várunk

Visszatérnek A Karib-tenger kalózai és Emir Kusturica is új filmmel jelentkezik.

 

Idén tavasszal sem hagy minket unatkozni Hollywood. Egy rakás zseniális film érkezik a következő hónapokban, amiből kiválogattuk a kedvenceinket.

Hupikék Törpikék: Az elveszett falu

A legújabb egészestés Huikák törpikék mozi visszatér az élőszereplő nélküli, rajzolt stílushoz, és az előzetes alapján ezt nagyon is jól teszi. A történet szerint a törpök hupikék világára most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek… és alig tudnak kikászálódni a csávából.

Bemutató: március 30.

Tejben, vajban, szerelemben

A világklasszis rendező, Emir Kusturica idén új filmmel jelentkezik. A vígjáték egy apró, háború sújtotta kis faluban játszódik, ahol a helyi tejesember, (Emir Kusturica) nap, mint nap tejet szállít szamarával a frontvonal kellős közepén. Szereti a gondtalan falusi létet, ám élete egy nap fenekestül felfordul, miután megismerkedik egy gyönyörű, titokzatos olasz nővel (Monica Bellucci). Hamarosan kezdetét veszi szenvedélyes, őrült kalandjuk…

Bemutató: április 6.

Vén rókák

Ha szeretted a Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman és Kevin Kline főszereplésével készült Last Vegast, akkor ez a film is tetszeni fog! Három békés szegénységben élő idős férfi (Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek.

Bemutató: április 6.

Pingvinek vándorlása 2

Végre elkészült a világsikert arató és Oscar-díjat nyerő Pingvinek vándorlásának folytatása. A film egy fiatal állat első lépéseit követi nyomon, azt a meghatározó pillanatot, amikor először kel útra, hogy a többi társához hasonlóan ő is kövesse azt a titokzatos hívást, ami miatt az állatok minden télen elindulnak egy ismeretlen táj felé. A páratlan szépségű alkotásban egyetlen pingvin sorsán keresztül ismerhetjük meg azt az erőteljes és titokzatos ösztönt, ami megadja ezeknek a rendkívüli állatoknak a túlélés esélyét.

Bemutató: április 13.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Újabb, immár az ötödik résszel térnek vissza a kalózok és természetesen Johnny Depp. A legújabb kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának.

Bemutató: május 25.

  • 1239 2017. március 23 Kultúra 2017. március 23.

    Facebook Comments