5 Valentin napi programtipp nem csak szerelmeseknek
Írta:

5 Valentin napi programtipp nem csak szerelmeseknek

Programajánlónkban akkor is találsz kedvedre valót, ha egyedül, vagy a családoddal, barátaiddal kapcsolódnál ki február 14-én.

 

Ennél édesebbet…

csok

Ha kedden már délután átadnád magad a mámornak, akkor a pároddal kezdjétek a Valentin napozást a Csokoládé Múzeumban! Programjuk „Bűbájos Valentin nap a Csokoládémúzeumban” címen fut, és február 14-én 14:30-tól vagy 17:45-től is részt vehettek rajta. Kóstolhattok csokikülönlegességeket, pálinkát, illetve elkészíthetitek a saját csokoládétokat is. Ez vajon szív formájú is lehet?

 

Ha jó a hajó…

10664-valentin-napi-hajozas-1421680025

A délutánotokat még nem tudjátok szabaddá tenni, vagy inkább valami romantikusabbra vágynátok? Akkor szálljatok hajóra, és vegyetek részt egy élőzenés, svédasztalos, romantikus vacsorán! A kivilágított város csak fokozza az este fényét, na meg a szerelmes hangulatot!

 

Stand up comedy

hadhazilaszlo_dumaszinhaz_2016

Ha inkább humorral közelítenéd meg a szerelmesek ünnepét, vagy épp nincs párod, és hallani sem akarsz a Valentin napról, akkor egy kis stand up comedy kell neked. Február 14-én este 7-kor Aranyosi Péter Beliczai Balázzsal vár a Dumaszínházban, fél 8-tól pedig Hadházi László és Kovács András Péter csatlakoznak Aranyosihoz. Ha bejön a stand up comedy, akkor ezt a programot akár egyedül, vagy családdal, barátokkal is imádni fogod.

 

Királylányok előre!  

A szerelem jegyében egy kicsit kirúgnál a hámból a legjobb barátnőiddel? Akkor készüljetek egy kis rockkal a Valentin napra! Február 11-én este 8-tól Hooligans koncert lesz a Barba Negrában, ahol mindenki egy kicsit királylány lehet – a szerelmesek ünnepétől függetlenül is.

 

Elterelő hadművelet

Annyira utálod a Valentin napot, hogy ki sem mozdulnál otthonról? Nos, akkor nincs más hátra, mint előre – egy jó film vagy sorozat felé. Az alkalomhoz és a hangulatodhoz talán a Trónok harca és a The Walking Dead illene, vagy úgy érzed, hogy inkább valami vicceset néznél? Ajánljuk az Agymenők vagy a Modern család című sorozatokat, illetve A kis kedvencek titkos életét (ha van kisállatod, főleg kutyusod, garantáltan átöleled közben vagy százszor).

  • 971 2017. február 13 Események 2017. február 13.

    Facebook Comments