Idén is lesz Strandok Éjszakája

Idén is lesz Strandok Éjszakája

 

A Magyar Fürdőszövetség július 31-én, pénteken rendezi az év legnagyobb vizes eseményét, a Strandok Éjszakáját.

 

Másra sem bírunk gondolni ebben a kánikulában, mint a hűsítő hullámokra. És míg általában 8 körül zárnak a strandok, így a dolgozóknak kevés alkalma marad egy kis kikapcsolódásra, addig jövő hét pénteken este 10-ig, sőt, éjfélig is nyitva lesznek a résztvevő strandok.

A tavalyi ötvenezer látogató és több mint 30 résztvevő fürdő után idén újabb rekorddöntést vár a Fürdőszövetség: a jó időnek hála megdőlhet ez a látogatószám. Ráadásul a programok száma is növekedett, merthogy a fürdők különböző kedvezményekkel és programokkal is várnak a hosszabbított nyitva tartás mellett. Élőzenei koncertek, tűzzsonglőrök, táncosok, vizi disco, animációs programok, habparty, latin-, brazil-, vagy karib est, látványos lézershow… a programok listája végtelen. Ez persze nem egy adott hely programlistája, csupán válogatás az általános kínálatból, de minden strand igyekszik kitenni magáért erre az alkalomra.

A Magyarországon található körülbelül 200 gyógy-, és élményfürdőből az alábbiak vesznek részt a programban. Az egészen részletes bontásért pedig keressétek fel a strandok oldalait.

strandok_news

kép: www.sokszinuvidek.hu

  • 1449 2015. július 21 Események 2015. július 21.

    Facebook Comments