Fritz Kalkbrenner dupla koncertre készül Budapesten
Írta:

Fritz Kalkbrenner dupla koncertre készül Budapesten

Szereted az elektronikus zenét, és követed a trendeket ebben az irányzatban? Akkor biztosra vesszük, hogy már meg is van a jegyed Fritz Kalkbrenner egyik budapesti koncertjére, és április 16-án vagy 17-én ott leszel az Akvárium Klubban. Ugye eltaláltuk?

Fritz Kalkbrenner budapesti koncertjeit már nagyon várják a rajongók, és szerencsére nem kell túl sokáig számolni a napokat, ugyanis a német producer és house DJ április közepén látogat hazánkba, hogy mindjárt két koncertet is adjon, április 16-án és 17-én a budapesti Akvárium Klubban.

 

Paul Kalkbrenner testvére sokáig televíziós újságíróként dolgozott, többek közt az MTV-nek, majd úgy döntött, nemcsak ír és beszél a zenéről, hanem inkább csinálni szeretné. A nemzetközi sikert 2008-ban a Berlin Calling című filmhez készült Sky and Sand hozta meg számára, amit bátyjával közösen szerzett.

 

2010-re megjelentette első szerzői albumát, a Here Today Gone Tomorrow-t, mellyel végleg kilépett bátyja árnyékából. Ezt követte a Soul Mates, majd a Sick Travellin’, és olyan slágerek, mint például a Get a life. Izgatottan várjuk, az Akváriumban mivel varázsol majd el minket a sztár DJ!

https://www.youtube.com/watch?v=5g7j0TrYKMk

 

  • 1265 2015. február 28 Események 2015. február 28.

    Facebook Comments