Téged is vár az Utazás kiállítás!
Írta:

Téged is vár az Utazás kiállítás!

Szeretsz utazni? Vonzanak az egzotikus tájak, de szívesen pihennél belföldön is? Akkor csomagolj – legalább félnapi hidegélelmet, és látogass el az Utazás kiállításra, február 26 és március 1 közt!

Kedvezmények, nyereményjátékok, programkavalkád és sok-sok utazási ajánlat vár téged is, ha február 26 és március 1 közt ellátogatsz a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, az immár 38. alkalommal megrendezésre kerülő Utazás kiállításra.

 

Megismerkedhetsz többek közt Olaszország, Törökország, Ciprus vagy Thaiföld kiállítóival, de belföldi lehetőségek közül is jócskán válogathatsz: a Balaton-régió például több mint húsz kiállítóval jelenik majd meg a rendezvényen, de itt lesz többek között Vas és Békés megye, Győr, Pápa vagy Debrecen város is.

 

A kiállítás egyik legnagyobb látványossága valószínűleg az a 180 négyzetméteres Magyarország-térkép lesz, egymillió LEGO kockából épül fel. Külön érdekesség, hogy a térkép a kiállítás ideje alatt készül el, ugyanis a Tihanyi apátság, a Szent István Bazilika vagy a hortobágyi Kilenclyukú híd mellé a látogatók által kirakott LEGO alkotások is felkerülnek, ezekkel lesz teljes az ország képe.

 

A rendezvény csütörtöki napja szakmai nap, arra drágább belépőjegyek érvényesek, de sokak szerint talán még jobban is járnak azok, akik pénteken vagy a hétvégén látogatnak el a kiállításra, mert a pénteki naptól érvényes belépőkkel Mauritiusra nyerhet kétszemélyes álomutazást egy szerencsés utazásrajongó!

 

11735-utazas-kiallitas-budapest-1423122004fotó:programturizmus.hu

 

  • 1439 2015. február 19 Események 2015. február 19.

    Facebook Comments