Mobilappok, amikkel ismerkedhetsz Budapesten
Írta:

Mobilappok, amikkel ismerkedhetsz Budapesten

Párt keresel, vagy esetleg csak ismerkednél, magyarokkal vagy akár külföldiekkel is? Akkor próbáld ki ezeket az alkalmazásokat, amiket kifejezetten ismerkedésre terveztek. 

Leszólítani a helyes srácot, vagy a dekoratív csajszit, aki melletted áll a metrón? Nem lehetetlen, de van más lehetőség is: mi van, ha ő is a legújabb, legmenőbb mobilalkalmazásokkal ismerkedne inkább? Tégy egy próbát te is ezekkel, és használd ki Budapest forgalmas pontjait – no meg az okostelefonodban rejlő, eddig fel nem fedezett lehetőségeket!

 

OkCupid

GPS koordinátákkal működik az OkCupid nevű népszerű app, ami – a hasonló alkalmazásokkal ellentétben – nem Facebook alapú, tehát nemcsak a közösségi hálós képeinket prezentálja az adatlapunkra kattintóknak, hanem mi választhatunk a telefon fotómappájából, hogy mit szeretnénk megmutatni a világnak. Szerintünk további pozitívum, hogy több lehetőség van a bemutatkozásra, nem csak a képekre épít. Azt viszont nem találjuk annyira szerencsésnek, hogy a potenciális partnerrel nem mutatja meg a közös ismerőseinket, hiszen így nehezebb kizárni a kamu profilokat.

Screen shot 2013-12-02 at 11.39.53 AM

 

The League

Ez egy remek mobilapp, de egyelőre még nincs annyi felhasználója kis hazánkban, hogy érdemben lehessen használni. De ha egyszer elegendő ember tölti majd le, akkor elég trendi és jól használható alkalmazást kapunk, ami először a Facebook profilt húzza be, majd a LinkedIn adatlapot. Ez azért is szimpatikus, mert szakmai oldalról is bemutatkozhat valaki, sőt, kiszemeltünkről megtudhatjuk, hogy milyen egyetemet végzett, mik a tervei a karrierjét illetően, vagy akár azt, hogy hol dolgozott és mennyi ideig. Nekünk tetszik, ezért reméljük, hamarosan elterjed itthon is.

 

Happn

A GPS koordinátákon alapuló, lokalizációs mobilapp három francia férfi nevéhez fűződik. Antony Cohen, Didier Rappaport és Fabien Cohen garantálják a letöltők biztonságát, mondván személyes adataikat és pillanatnyi tartózkodási helyüket is bizalmasan kezelik. A telepítés után a Facebookoddal lehet belépni az alkalmazásba, ahonnan a program átveszi az életkorunkat meg néhány profilképet, de ezeket szerkeszthetjük, sőt, le is törölhetjük később. További adatokat is megadhatunk, illetve mesélhetünk is magunkról, amit fontosnak tartunk – hátha valaki épp a DVD- gyűjteményünk vagy más hobbi miatt érzi majd még inkább, hogy nem csak átutazó lenne az életünkben.

happn-featured-image

 

Highlight

Ha nemcsak új embereket ismernél meg, hanem a közelben lévő barátokkal, ismerősökkel is szívesen összefutnál, akkor töltsd le okostelefonodra a Highlights appot. Sokaknak azért jön be, mert keresőszavak alapján is lehet szűkíteni a keresést, például ha orvosokkal vagy zenészekkel randiznál, ezeket is beírhatjuk. Mások azért kedvelik, mert magunkról is hosszasan mesélhetünk, ha van kedvünk, sőt, az adatlapunkhoz hozzárendelhetjük Facebook oldalunk mellett Instagram, Swarm és Twitter adatlapunkat is.

 

  • 1811 2015. február 21 Belföld 2015. február 21.

    Facebook Comments