Itt a koriszezon!
Írta:

Itt a koriszezon!

A Városligeti Műjégpálya és egy különleges jégfolyosó is várja a korizni vágyókat.

 

Mint arról már korábban beszámoltunk, idén is megnyílt Budapest legmagasabban lévő, és valószínűleg legszebb panorámával rendelkező korcsolyapályája a Hotel President tetején. Nem sokkal ezután megnyitott – ha már a legeket soroljuk – a város legnépszerűbb koripályája is, a Városligeti Műjégpálya, ahová egészen februárig mehetnek a siklani vágyók.

 

Több újítással is várnak minket idén, például családi jegyet is lehet váltani (ennek több formája is lesz), illetve az oktatási pult átkerült a sétányra, így jobban megközelíthetik a korcsolyázni tanulók.

 

Ami az árakat illeti, 6 éves kor alatti gyerekeknek ingyenes a belépés (felnőtt kísérettel), hétköznap a diákoknak 1000 Ft, felnőtteknek pedig 1500. Hétvégéken illetve december 21 és január 2 közt viszont csak kiemelt jeggyel léphetünk be a pálya területére, ami 500 forintot dob hozzá a fent említett jegyárakhoz. A korcsolyabérlés idén sem lesz olcsóbb, ennek 2000 Ft az ára.

 

Irány a jégfolyosó!

Ha a sima korizást nem érzed elég izgalmasnak, vagy csupán szeretnéd egy egészen különleges helyen élvezni a telet, esetleg egy számodra fontos személyt szeretnél lenyűgözni egy szuper élménnyel, akkor mozdulj ki a belvárosból, és irány Csepel, ahol a Szent Imre téren, a HÉV-megálló mellett nyílik meg idén is, újra az ország első jégfolyosója.

 

November 28-án délután 5 órakor nyílik meg a jégpálya, a megnyitó napján a korcsolyázás ingyenes lesz. Egyébként sem szálltak el a belépőjegy árak: 700 forintért lehet majd korizni, és ugyanennyibe fog kerülni a korcsolyabérlés is (per alkalom).

  • 828 2018. november 28 Belföld 2018. november 28.

    Facebook Comments