Kóstoltad már a fekete fagyit?
Írta:

Kóstoltad már a fekete fagyit?

Ha még nem, akkor tedd meg! Nemcsak azért, mert finom, hanem azért is, mert egészséges. A sztárokat már meggyőzte!

 

A tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvend a fekete fagyi, és éppen ez tűnt fel egy magyar hölgynek, Vincze Annamáriának, aki elkezdett nyomozni: vajon mitől lesz ilyen sötét a fagyi, és hogyan lehetne ezt Magyarországra is behozni. Miután egy amerikai cukrásztól választ kapott a kérdéseire, már semmi sem állhatott annak útjába, hogy hazánkban is elérhető legyen a sötét színű édesség.

 

A fagyit még csak néhány napja lehet kapni, de máris óriási az érdeklődés a hűs nyalánkság iránt. A fekete színt egy teljesen természetes és egészséges alapanyag hozzáadásával, a kókuszból származó aktív szénnel érik el.

574148_fekete_fagyi

A finomság jelenleg fekete kókusz és dupla csoki ízekben kapható, illetve alternatív, almacukorral készült változatban is. De mivel a készítők azokra is gondolnak, akik nem ehetnek meg bármit, hamarosan lesz belőle „mindenmentes” változat is. Egyelőre a budapesti Andretti Cukrászdában kapható, de hamarosan országszerte több fagyizóban is kapható lesz.

 

A sztárok közül Muri Enikő, Lola, Köböl Anita, Zalatnay Sarolta, Boros Lajos Czanik Balázs és Orosz György nagy izgalommal várta, hogy megízlelhesse a különlegességet – ők már megkóstolták, és meggyőzte őket. Ha nyitott vagy az újdonságokra, szerintünk kóstold meg, aztán írd meg nekünk, hogy ízlett.

 

  • 972 2017. július 19 Belföld 2017. július 19.

    Facebook Comments