Gazdik figyelem! Már létezik online kutyaszitter közvetítő
Írta:

Gazdik figyelem! Már létezik online kutyaszitter közvetítő

Nincs több magányos kutya és kutyára vágyó magányos ember.

 

A takarítónő-közvetítő alkalmazástól elkezdve az utazásmegosztáson át a lakáskonyhákig mindenre találunk már applikációt, logikus, hogy a kiskedvencek gondozására is. Logikus, de egészen eddig a pillanatig eszembe se jutott ez a piaci rés, most pedig már késő, hiszen létezik már az erre szolgáló, magyar fejlesztésű oldal.

Egy kutya tartása óriási felelősség, állandó elfoglaltság, és legalább 10-15 évre szóló projekt, ami alatt azért elég sokszor előfordulhat, hogy bajos hazaérni az esti sétára, vagy elutaznál néhány napra. Gyakorlatilag erre megoldásként született meg a DogSurf nevű alkalmazás, amiben kutyaszittereket közvetítenek ki a pillanatnyilag elfoglalt gazdiknak. Ez is egy afféle szociális alkalmazás: segít hogy egymásra találjanak az idő szűkében lévő gazdik, és azok, akik az élményért, illetve némi fizetségért cserébe szívesen sétáltatnak kutyát szabadidejükben.

Az alkalmazás regisztrációhoz kötött mind a gazdiknak, mind a szitterjelölteknek, a kutyasétáltatóknak ráadásul egy rövid szűrőtesz során a tapasztalatukat és az elhivatottságukat is bizonyítaniuk kell. Gazdiként válogathatsz a szitterek közül, kiválaszthatod, hogy a sétáltatásban vagy az etetésben kell segítség, illetve olyan opció is van, hogy a te lakásodon, vagy a szitter a saját lakásán vigyázzon a kutyusra. Egyedi módon egyébként a DogSurf biztosítást is kínál a kutyákra, tehát ha például a kutyánk odapisilt a szitter szőnyegére, akkor ezt is megoldja  a rendszer. A nagyobb városokban már elérhető a szolgáltatás, amit itt találsz.

  • 1402 2016. augusztus 10 Belföld 2016. augusztus 10.

    Facebook Comments