A Koffein éjszakája
Írta:

A Koffein éjszakája

Hogy miért nincs koffeinfesztivál? De van! Vagyis lesz január 8-án, Budapesten. Lesz kávé, tea, energiaital, édességek, és persze programok, kifulladásig. Hogy ezt miért nem mi találtuk ki?! 

 

Annyi mindennek van manapság fesztiválja kis hazánkban, szóval nem is értem, miért tartott ennyi ideig, hogy valakinek a fejéből kipattanjon az ötlet: szóljon már egy nap, vagy egy éjszaka a sok koffeinfüggőnek is.

 coffee2-300x188

Ez január 8-án meg is fog történni Budapesten, ahol és amikor egész napos városi programsorozattal (több száz helyszínen) készülnek az ínyenceknek, az egyszerű ízek kedvelőinek, és mindenkinek, aki szereti. A koffeint.

 

Lesznek különleges kávék, teák és édességek, rengeteg tematikus és interaktív program. Hol? Teázókban, kávézókban, és egyéb vendéglátó egységekben. Így talán nem is lesz nehéz ébren maradni a Koffein éjszakáján, hogy a jobbnál jobb programokat hajnalig élvezhesd.

 

És mivel másnap szombat, nem kell korán kelned, hanem élvezheted a jól megérdemelt lustálkodást – na meg a reggeli kávét, délben.

4-300x169

Tudtad?

A Koffein éjszakájának szervezői rajz- és fotópályázatot hirdettek, valamint várják azon művészek jelentkezését, akik hisznek benne, hogy – idézzük – „ebben a közegben fognak igazán érvényesülni legyen az dal, performansz, vagy bármely más attrakció”. Ha tehát szárnyait bontogató (koffeinfüggő) művészpalánta vagy, jelentkezz, hiszen ez lehet az egyik lépcsőfok az álmaid megvalósulásához.

 

További infók: http://koffeinfesztival.hu/

  • 1327 2015. december 16 Események 2015. december 16.

    Facebook Comments