Szórakozz, mulass és kóstolj – téged is vár a Miskolci Kocsonya Farsang
Írta:

Szórakozz, mulass és kóstolj – téged is vár a Miskolci Kocsonya Farsang

Téged is vár az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására Miskolcon, február 5 és 8 közt – ingyenes szabadtéri programokkal, vásárral, kézművesekkel, ínyencségekkel, és természetesen a rendezvény névadójával: kocsonyával. 

A Miskolci Kocsonya Farsang idén február 5 és 8 közt kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. A több helyszínnel, színes műsorral, ingyenes szabadtéri programokkal és persze számtalan finomsággal készülő rendezvény idén is bebizonyítja majd, miért tartják számon az ország legnagyobb gasztronómiai fesztiváljai és vásárai közt.

 

A Kocsonya Farsang nem telhet el kézműves és gasztronómiai vásár nélkül, de lesz őstermelői piac, népművészeti vásár, természetesen kocsonya is, valamint sok-sok program, melyekben kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelhetik.

 

A rendezvényre látogatók számos koncert közt találhatják meg az ízlésüknek megfelelő zenei kikapcsolódást. A fellépők közt egyaránt találunk zenei csemegének számító produkciókat és ismert előadókat is. Itt lesz többek közt a Kerekes Band, Kovács Kati, az Irie Maffia, a Classic Bass Quintett, a Hősök, a Mary Popkids, Majka & Curtis, Ganxsta Zoliék, a Napoleon Boulevard, Somló Tamás, Sub Bass Monster, Bye Alex vagy a Viharmadarak is.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mPkJw0bz-nM

  • 1273 2015. február 05 Események 2015. február 05.

    Facebook Comments