10 alapdarab az ünnepi gardróbból
Írta:

10 alapdarab az ünnepi gardróbból

Az, hogy az egyik kedvenc filmem az Egy boltkóros naplója, szerintem elég sok mindent elmond rólam. De persze jó oldala is van annak, ha az ember lánya sokat vásárol, hiszen rengeteg kincs lapul a gardróbjában, amik csak a megfelelő alkalomra várnak – ezekben például karácsonykor tündökölhetsz!

 

Ragyogó clutch-ok, finom anyagok, aszimmetrikus ékszerek, gyöngyök, blézerek, színek, szőrmék. A legnagyobb divatportál, a Fashion Days egyik stylistja, Andra Pecingina ad tippeket, milyen ruhadarabokat és kiegészítőket viselj a 2015-ös karácsonyi és partiszezonban. Kövesd a tanácsait, hogy te legyél a legcsinosabb.

 

1. Az idei ünnepi divat alapdarabjai a fekete és fehér blézerek, amelyek remekül kombinálhatók harsányabb színekkel és finom pasztellel egyaránt. A blézerekkel egyszerűen nem lőhetsz mellé, ha ügyelsz arra, hogy jól szabott darabot válassz.

 

2. Az ünnepi csillogáshoz tökéletesen passzol a bohókás hetvenes évek stílusa. Fehér ing és fekete csokornyakkendő egy-két sikkes kiegészítővel szuper választás lehet férfiaknak és nőknek egyaránt. Előkelő, csinos, kicsit bohém – mi kell még?!

 

3. Az ötvenes évek stílusa és színpompás világa minden késő őszi, téli partin visszaköszönhet. A vállalati karácsonyi partira válassz egy színes koktélruhát – ideális választás lesz!

 

4. Minden lány legjobb barátja a kis fekete ruha. Idén a textúrák újítanak: próbálj ki egy bársony, brokát vagy selyem változatot, hogy a megjelenésed egyszerű, de mégis lehengerlő legyen!

 

5. A kivételesen jó szabás vagy minta egyedivé teheti az összeállítást. Natúr blúzaidat kombináld egy különleges, elegáns szabású vagy érdekes nyomású nadrággal, és nem marad el a siker.

 

6. Az ördög a részletekben lakozik – ugye ismered a mondást? Akkor dobd fel egyszerű, fekete szettedet egy mutatós brossal vagy hangsúlyosabb ékszerrel, vagy viselj gyöngyöt. Ne gondold hogy ez csak idősebbeknek való, hiszen gyakorlatilag bárki kiegészítheti vele alkalmi outfitjét.

KiegeszitïkesClutch-1446727697

Kép: fashionfave.com

7. Trükközz tovább az ékszerekkel! A megszokott kettő helyett tegyél a füledbe csak egy fülbevalót, vagy válassz aszimmetrikus párt! Egy stílusos statement vagy choker nyaklánc is szuper kelléke lehet az alkalmi szettnek.

 

8. Az ünnep ragyogása a lábbeli-választásnál is érvényesülhet. Ha nem készülsz nagyobb sétára, egy lakkbőr körömcipő, esetleg díszített orral vagy blokk sarokkal jó döntés lehet.

cipïkesgyongy-1446727688

Kép: fashionfave.com

9. Egy szép borítéktáska, vagy a viselt ékszerekhez és brosshoz díszítésében passzoló clutch szuper kiegészítője egy karácsonyi partinak.

 

10. Nagykabát helyett válassz egy stílusos műszőrme kabátot (pluszpont jár a szép gallérért), így már az érkezésed pillanatában minden tekintet rád szegeződik majd, legyen szó akár egy családi vacsoráról, akár egy céges karácsonyi partiról.

 

Forrás: FashionDays.hu 

  • 1320 2015. december 15 Életmód 2015. december 15.

    Facebook Comments