Használható találmány lesz a szelfivaku?
Írta:

Használható találmány lesz a szelfivaku?

Megoszlanak a vélemények, hogy milyen lesz a Lenovo új szelfiakuja, de a legtöbben kíváncsiak rá – így mi is.

 

Szívesen készítesz szelfiket, bárhol és bármikor, de néha a körülmények miatt nem sikerül az amúgy tökéletesnek álmodott kép? Nos, a fényhiány többé nem állhat a szuper szelfik útjába – legalábbis a Lenovo ezt ígéri új szelfivakuja megvásárlóinak.

 

A cég két új kütyüje, a Lenovo P90-es mobil és a Lenovo Vibe X2 Pro mellett, vagyis utóbbi 13 megapixeles kameráihoz piacra dobják a szelfivakut. A Vibe X2 Pro okostelefonon ugyanis az elülső kamerának köszönhetően kényelmesen lehet szelfizni a telefonnal, vaku azonban nem került az előlapra.

 

Ezt a hiányt szeretné a vállalat a Vibe Xtension szelfivakuval orvosolni. Az audio jack csatlakozóba dugható kiegészítő 8 LED lámpával villant a megfelelő pillanatban, de azt nem tudjuk, hogy mondjuk a fényerősséget fotósok profi vakuihoz hasonlóan lehet-e majd állítani, vagy a kiegészítő teljesen automata-e, illetve azt sem, hogy milyen beállításokkal tehető még felhasználóbarátabbá és szelfibiztosabbá.

 

Sokan egyébként kételkednek abban, mennyire lesz használható és praktikus a szelfivaku, de a világ mindenesetre kíváncsi rá – így mi is.

vibe-xtension-selfie-flash-ces-2015-012

fotó:http://cnet4.cbsistatic.com/

  • 1261 2015. január 31 Tech/tudomány 2015. január 31.

    Facebook Comments