Életünk pillanatai dióhéjban

Életünk pillanatai dióhéjban

Bemutatkozik a Prezi csapatának második alkalmazása, a Nutshell.

Nutshell, azaz dióhéj. A cég ezúttal nem az üzleti ügyfeleket célozza meg: az app-al rövid videókat tudunk összeállítani és vicces animációkkal ellátni azokat saját magunk és mások szórakoztatására. Az alkalmazás ötlete és kivitelezése is pofon egyszerű (persze szigorúan csak így utólag).

Csinálunk három “fényképet” (ami igazából három rövid klip) majd a három mini videót külön-külön felturbózhatjuk mozgó feliratokkal, animált effektekkel és annyi cukisággal, amivel az összes közösségi médiát meghódíthatjuk. Így áll össze egy rövid megosztható történet, ami a videózásban is megadja azt a „nézd mit látok épp most” hatást, amit a fotózás már évekkel ezelőtt megkapott az Instagram-on.

https://www.youtube.com/watch?v=oelPNbEjcYM

 A Prezivel szemben a Nutshell nem igényel regisztrációt vagy külön fiókot, viszont egyelőre csak iOS-es eszközön fut, amire itt lehet letölteni az app-ot. Amit tegyetek is meg, mert az Android-os változatot csak akkor fejlesztik le, ha az iOS beváltja a hozzá fűzött reményeket.

A pár perc alatt összerakott klipeket az alkalmazáson belül is meg tudjuk osztani a világgal, nem is beszélve a facebook és a twitter kiaknázhatatlan platformjáról. Kamerázzátok le az élet apró-cseprő pillanatait, a reggelit, a bolondot a BKV-n, a kávét, anyut-aput, vagy a szintén kamerázó ismerősöket, és osszátok meg velünk is az eredményt!

  • 1284 2015. február 18 Tech/tudomány 2015. február 18.

    Facebook Comments