Pressenger – a legkreatívabb hívóalkalmazás

Pressenger – a legkreatívabb hívóalkalmazás

Imádnivaló alkalmazást mutatunk.

 

Legalább minden második bejövő hívásnál az jut az eszünkbe, amikor meglátjuk a hívó nevét: „de mit akarhat?” Egy nagyon cuki és nagyon hasznos alkalmazással ez többé nem kérdés.

Bemutatjuk a Pressenger-t, a telefonhívás és a szöveges MMS keverékét, amivel már maga a telefonhívás indítása is vicces, kreatív élmény. A Pressenger az első instant messenger applikáció, ami nem, nem olyan, mint a Skype. Ez ugyanis egy GSM-alapú instant üzenetküldő, tehát nem kizárólag internetkapcsolat alapú, mint a Skype vagy akár a Viber. A program az első használatkor lementi magának a telefonban megtalálható kontaktlistát, így nincs szükség az ismerősök keresésre sem. Fontos viszont, hogy csak az fogja tudni fogadni a vicces hívásainkat, aki szintén letöltötte az alkalmazást.

Hogy lássuk, hogyan is működik ez a gyakorlatban, itt egy rövid videó:

https://www.youtube.com/watch?v=E-wqLb7BTbE

Az app segítségével tehát kiválaszthatjuk a képet, hogy mit lásson a hívott fél, amikor megcsörgetjük; valamint a fontos információt, vicces üzenetet vagy akár a hangulatunkat is közölni tudjuk anélkül, hogy a másik felvenné a telefont (nekünk meg percdíjat kellene fizetni, nem mellékesen). A testreszabott képpel, üzenettel bíró hívások a kreativitás végtelen tárházát kínálják, már pusztán a felfedezés fázisában is.

Az alkalmazás magyar fejlesztésű, Android-ra és iPhone-ra is ingyen letölthető.

slideshowfotó: http://pressenger.com/

 

  • 1240 2015. március 03 Tech/tudomány 2015. március 03.

    Facebook Comments