Nagy változások a tévében: új csatorna jön, de van, amitől búcsúznunk kell
Írta:

Nagy változások a tévében: új csatorna jön, de van, amitől búcsúznunk kell

Több csatorna is megváltozik a következő hetekben.

 

 

Ha te is rutinból kapcsolgatsz bizonyos csatornákra, akkor több meglepetés is érhet a következő hetekben. A legfontosabb talán, hogy pár hét és megszűnik a magyar FOX csatorna, helyére pedig az újonnan induló Film4 kerül április 30-án a délutáni órákban.

A FOX-ot nem most először akarják megszüntetni, ám amikor a Magyar Telekom megpróbálta kivenni a kínálatából, akkora felháborodás lett belőle, hogy visszakoztak. Most viszont a csatorna tulajdonosa, a FOX Networks Group döntött úgy, hogy gazdasági okokból megszünteti a csatornát. A többi tévécsatornájuk, például a National Geographic, a Natgeo Wild és a Baby TV maradnak, és FOX+ néven internetes szolgáltatást is működtetnek majd.

Az új, Film4 csatornát az a DMC indítja, akiké a Story4, a Story5 és a Galaxy TV is, ám itt is várhatók átalakítások. Story4 csatornát TV4-re nevezik át, a Story5 csatornából Story4 lesz, a Galaxy TV-ből Galaxy4, és a kínálatot is felfrissítik. Így tehát érdemes lesz alaposan átböngészni a tévéújságot, mert még az is előfordulhat, hogy ugyanazon a néven egy teljesen más csatornát találunk április 30 után.

  • 783 2018. április 17 Belföld 2018. április 17.

    Facebook Comments