5 szuper vizes program a nyárra Budapesten
Írta:

5 szuper vizes program a nyárra Budapesten

Akkor sem kell lemondanod a legszuperebb vízi és vízparti programokról, ha a fővárosban töltöd a nyarat – íme, néhány lehetőség az igazán klassz felfrissülésre! 

 

Egyél hekket!

hekk_kardosildiko

Akár egy kellemes hangulatú randira vágysz, akár a családdal mozdulnál ki, szerintünk remek programlehetőség a római parti hekkezés. Bármelyik kajáldánál kéritek is ki a vajpuha, szálka nélküli halat, szerintünk nem fogtok csalódni. Menjetek bringával, és ne hagyjátok otthon a kutyát sem!

 

Látogass el a Lupa Beach-re

20170526lupato-szorakozo-hely-vizpart-megnyito20

Tengerpartra vágysz, de csak fél napot tudnál ott eltölteni? Akkor ne külföldi útban gondolkodj, hanem vedd a budakalászi Lupa-tó felé az irányt. Itt süppedő homokban, pálmafák árnyékában lazulhatsz, és egy pár órára tényleg elhiheted, hogy tengerparti vakáción vagy.

 

Azok a legendás fürdők…

facebook-share-image

Ha inkább városon belül mártóznál meg, akkor várnak a strandok és a legendás fürdők. Ezek közül mi a Széchenyit ajánljuk, mert 21 medencéje és különböző szolgáltatásai mellett Beer Spa-val is vár. Ennek lényege, hogy a sör összetevőivel gazdagított vízben áztathatod magad, miközben annyi sört csapolhatsz magadnak, amennyit csak akarsz!

 

Hajókázz a Dunán!

header_hajoberlesv

Bár Budapestet kettészeli a Duna, sokan még mindig csak elvétve döntünk úgy, hogy hajókázunk egyet. Pedig hatalmas élmény, és még azt sem mondhatnánk, hogy túl drága, ugyanis a BKV-hajókkal például szó szerint pár száz forintért utazhatunk. Túl lassú? Akkor próbáld ki egyszer a Dunarama vízi taxit, ami 70 km/h-val is tud repeszteni, miközben rockzene szól. Vagány, nem?

 

SUP-túra Visegrádra

870-1494908072-7953

Ha jól és sokáig tudsz egyensúlyozni egy szörfdeszkán, evezővel a kezedben, akkor valószínűleg voltál már SUP-túrán. Eltaláltuk? Ha tetszett, akkor itt az ideje megismételni – mondjuk egy Római part – Visegrád útvonalon. Egy ilyen kirándulásról már lemaradtunk, az június 17-én volt, de reméljük, szerveznek még hasonlókat nyáron. További infóért kövesd a SUP Budapest Facebook oldalát!

  • 979 2017. június 19 Belföld 2017. június 19.

    Facebook Comments