Budapest a legjobb európai úti cél
Írta:

Budapest a legjobb európai úti cél

A magyar főváros a European Best Destination szavazásán nyerte el „a legjobb európai úti cél” címet.

 

Azt mindannyian tudjuk, hogy Budapest fantasztikus város, tele gyönyörű látnivalókkal, illetve már klasszikusnak számító, vagy új és különleges programlehetőségekkel. Hogy fővárosunk mennyire vonzó a turisták számára, azt a belvárosban sétálgatva is érzékelhetjük (a Deák tér környékén például nem gyakran szoktam magyar szót hallani).

 

Most viszont egy nemzetközi szavazás eredményéből is kiderült, hogy Budapest igazi ász a külföldiek szemében: a European Best Destination szavazásán az első helyen végzett. Olyan legendás és ugyancsak gyönyörű városokat megelőzve, mint Berlin, Bécs, Brüsszel, London, Barcelona vagy Párizs.

 

Fővárosunk 62 128 szavazattal végzett az 1. helyen. Érdekesség, hogy a szavazatok 77%-a Magyarországon kívüli országból jött, főként az Egyesült Királyságból, USA-ból, Németországból, Franciaországból, Ausztriából és Olaszországból – írja a We Love Budapest.

 

És hogy mit nyert Budapest, mint legvonzóbb desztináció? Egy évre szóló promócióban részesül a European Best Destinations weboldalon, a legrangosabb nemzetközi utazási, gazdasági és életmód médiumokban, számos social media felületen és utazási portálon, ezen kívül jövő februárig a „legjobb európai úti cél” címet és logót is használhatja.

  • 690 2019. február 21 Belföld 2019. február 21.

    Facebook Comments