Íme, Az Év Fürdője szavazás nyertesei
Írta:

Íme, Az Év Fürdője szavazás nyertesei

A tavalyi végeredmény tartogatott egy-két meglepetést, nézzük, mi a helyzet idén.

 

Ha érdekel a hazai fürdőkultúra, vagy egyszerűen csak szeretsz a családoddal, barátaiddal fürdőkbe járni, úszni, strandolni, akkor biztosan hallottál már Az Év Fürdője internetes szavazásról. Minden évben a közönség választja ki az ország legjobb fürdőit több kategóriában, és idén Az Év Fürdője díjat a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőnek ítélték a szavazatok alapján.

harkany_gyogyfurdo_strandfurdo_1

A harkányi fürdő gyönyörű, parkos környezetben terül el, és minden korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőségeket – írja a 24.hu. „Harkány 13,5 hektáros ősparkjában a több százéves fák és a Zsolnay-féle eozinos szökőkutak között található a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, Közép-Európa egyik leghíresebb fürdőhelye. Harkány nemcsak a pihentető, frissítő és gyógyító kezelések, hanem a holisztikus gyógymódok mellett is elkötelezte magát, hogy a kezelések során a vendégek teste és lelke újra harmóniába kerülhessen egymással” – teszik hozzá, a fürdő honlapján olvasottak alapján.

 

Második helyen a verseny és a dobogó rendszeres résztvevője, a Hungarospa Hajdúszoboszló végzett, a harmadik pedig a Zalakarosi Fürdő lett. Az Év Feltörekvő Fürdője a makói Hagymatikum, a Helyiek Kedvenc Fürdője pedig a Miskolctapolcai Strand lett.

 

Tavaly sokak meglepetésére a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő nyerte Az Év Fürdője szavazást. Az Év Feltörekvő Fürdőjének a Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdőt választották, míg a helyiek kedvencének a Tiszavasvári Strandfürdőt szavazták meg a netezők 2018-ban.

 

Forrás: sokszinuvidek.24.hu

  • 714 2019. szeptember 11 Belföld 2019. szeptember 11.

    Facebook Comments