Idén is lesz Színházak Éjszakája
Írta:

Idén is lesz Színházak Éjszakája

Idén szeptember 21-én, a Magyar Dráma napján rendezik meg a Színházak Éjszakáját, ne maradj le róla!

 

34 színházban közel 200 eseménnyel készülnek szeptember 21-re, ami idén nemcsak a Magyar Dráma napja, hanem a nyolcadik Színházak Éjszakájának dátuma is. A színházi évadnyitó fesztiválra szeptember 16-ig előzetes helyfoglalásra is van lehetőség, a programot már csak ezért is érdemes jó előre végigböngészni! ;)

 

Ahogy eddig, most is az a legfőbb cél, hogy „az intézmények igazán közvetlenné tegyék a közönség és az alkotók kapcsolatát. A résztvevő színházak mindannyian azon dolgoztak, hogy a lehető legizgalmasabb szeletét mutassák meg Budapest Színházi Főváros kínálatának” – olvasható a Színházak Éjszakája honlapján.

 

Hogy miért jó, illetve kiknek érdekes a Színházak Éjszakája? Naná, hogy a színház szerelmeseinek, illetve azoknak, akik alig várják, hogy bepillanthassanak a kulisszák mögé, részt vegyenek egy-egy nyílt próbán, sőt, premiereken is. Valamint azoknak a lelkes amatőröknek, akik ki szeretnék próbálni magukat színészmesterség és beszédtechnika órákon. De érdemes a különböző koncerteken, workshopokon, improvizációs alkalmakon, maszkfesztésen, színházi társasjátékon, pikniken vagy színházi várossétán is részt venni. Ha pedig véget ért az utolsó program is, afterparty-ra várnak mindenkit a TRIP Hajón, többek közt a BEKVART zenekarral és a noÁr-ral.

 

Minden program egyetlen karszalaggal látogatható idén is. Ezt a Színházak Éjszakáján részt vevő színházak szervezési osztályán vagy jegypénztárában, illetve a www.szinhazakejszakaja.hu és www.jegy.hu oldalon lehet megváltani.

 

A résztvevő színházak listájáról, valamint arról, hogyan segíti a BKK és a MOL BUBI is a közlekedést szeptember 21-ének estéjétől másnap hajnalig itt találsz további infót: https://www.szinhazakejszakaja.hu .

  • 615 2019. szeptember 11 Belföld 2019. szeptember 11.

    Facebook Comments