Balatoni Gasztrotérkép 2017
Írta:

Balatoni Gasztrotérkép 2017

Ezek idén a legjobb vendéglátóhelyek a Balatonnál.

 

Végre megjelent a Balatoni Gasztrotérkép új, 2017-es kiadása. Ez a kiadvány az egész Balaton (majdnem) összes érdekes vendéglátóhelyét gyűjti össze egyetlen térképen: 66 helyet jelöl a tó körül.

A térkép mindenkinek szól, a Balaton bármelyik végében nyaraljon is, aki a parti lángososnál és a klasszikus büféknél többre, másra vágyik. És a Balatoni Gasztrotérkép célja pont ez: megmutatni, hogy ma már egészen mások a lehetőségek és a színvonal, mint amit az elmúlt évtizedekben megszokhattunk. A térkép összeállítóinak másik célja pedig, hogy megmutassák: egyáltalán nem csak a szezonban érdemes a magyar tengerhez utazni.

A térképen a legjobb, tesztelt éttermek szerepelnek, amit a két ötletgazda, Szauer Judit és Budavári Dóra ellenőrzött, de sok hely ajánlott is további éttermeket, akik így bekerültek az összeállításba. A helyek jó része egész évben nyitva van, a térképen pedig minden információ megtalálható róluk.  A nyitvatartás mellett például az is szerepel, hogy kutya- és gyerekbarát-e az adott hely, hogy van-e náluk szállás vagy pincészet, sőt, még angol leírás is társul hozzájuk.

A térkép hatalmas példányszámban, 250 000 darabban készült el, és online is letölthető a teljes verzió innen.

 

  • 1105 2017. május 12 Belföld 2017. május 12.

    Facebook Comments