Kipróbált gyakorlatsor a bikinialakhoz, későn ébredőknek
Írta:

Kipróbált gyakorlatsor a bikinialakhoz, későn ébredőknek

Így készül a last minute bikinialak 3×5 percben.

 

Végre itt a nyár, ez szuper, de te készen állsz rá, hogy falatnyi bikiniben mutogasd a tested? A felismeréstől itt a szerkesztőségben kitört a pánik, és gyorsan listába szedtük, mik azok a gyakorlatok, amik még segíthetnek megmenteni az idei nyarat.

Plank a lapos hasért:

A plank az elmúlt egy-két év legnépszerűbb edzésmódszere, és nem véletlenül. Megdolgoztatja a kar és vállizmokat, a hasizmot, a fenék és combizmokat, így tökéletes last minute megoldás ha instant bikinialakot szeretnél. A gyakorlat helyes kivitelezésénél fontos, hogy ne ejtsd le a csípőd és ne is dugd ki felfelé. Napi 5 perc plank a cél, első alkalommal próbáld ki, hogy meddig bírod tartani, ehhez képest minden nap próbáld 10 másodperccel tovább kibírni. Cserébe olyan lapos és kockás hasad lesz, hogy mindenki a titokra lesz kíváncsi.

Kim Kardashian kerek feneke:

A feszes, kerek popsi legegyszerűbben a klasszikus guggolás – kitörés kombinációbal érhető el. Azt tanácsoljuk, ehhez még tedd hozzá a háton fekve végzett csípőemelést és a térdelőtámaszban végzett lábemelést. Mindegyik gyakorlatot egy percig csináld, de ha ez nem elég, akkor próbáld ki az ezekre a gyakorlatokra épülő 13 perces Victoria’s secret popsiformáló edzést.

Szexi feszes combok:

Ahhoz, hogy a combjainkat közszemlére tegyük, még bikinit sem kell húzni. A szokásos nyári shortok mindent megmutatnak a lábainkból, így különösen fontos, hogy ez a terület jó formában legyen. Belső comb formálására a leghatásosabb gyakorlat, ha az oldaladra fekszel, a felső lábaddal kitámasztasz, az alsót pedig megpróbálod elemelgetni. A comb külső felét erősítheted, ha ebben az oldalt fekvős pózban a felül lévő lábadat emelgeted, a teljes területet pedig hatalmas lábkörökkel a leghatékonyabb karban tartani. Azt javasoljuk, elsőre egy 5 perces rövidített változattal kezdj ebből is.

  • 933 2017. május 26 Belföld 2017. május 26.

    Facebook Comments