Készüljetek éjjeli baglyok: jön az Artmozik éjszakája

Készüljetek éjjeli baglyok: jön az Artmozik éjszakája

Idén már ötödik alkalommal mozizhatják át az éjszakát a filmek szerelmesei.

 

Lehet, hogy már nálunk is elérhető a Netflix, de az igazi moziélményt nem pótolhatja semmi. Ha neked sem, akkor az Artmozik éjszakáján is ott a helyed: május 13-án 5 budapesti mozi tart nyitva egész éjjel. Idén egyetlen karszalaggal a Puskin, a Művész, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe menüjéből is válogathatunk.

A Puskin moziban főként Oscar-díjas és jelölt filmek mennek: a Macsakajáték és a Mephisto, ráadásul sztárvendékekkel. Az előbbi előtt Makk Károllyal, az utóbbi előtt pedig Koltai Lajossal lesz beszélgetés. De vetítik a Saul fiát, Az életművészt és a könnyedebb műfaj kedvelőinek a Joyt is.

A Művész moziban a kasszasikereken lesz a hangsúly: megnézhetjük Az aljas nyolcast, a Mad Max-et, és A dán lányt, de A szerelem gyerekkel jön című francia vígjáték premier előtti vetítése is itt kap helyet.

Premierekben a Toldi mozi is erős lesz: a Kivégzési parancs című sci-fi és Az élőhalotak éjszakája című horror is itt debütál, valamint láthatjuk például a Janis – A Janis Joplin story című filmet is.

A Tabánban olyan népszerű mozikat láthatunk majd, mint például az Eszeveszett mesék, a Szexterápia és VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan a levegőben, 2014 legnagyobb magyar sikerfilmje.

A Kino Cafe Moziban pedig magyar filmek közül válogathatunk: lesz a Liza a rókatündér, a Félvilág, az Anyám és más futóbolondok, valamint a Saul fia is, 35 mm-es kópiáról vetítve.

 

  • 1261 2016. április 20 Belföld 2016. április 20.

    Facebook Comments