Családosok figyelem! Különleges vízi élménypark nyílik a Tisza-tónál
Írta:

Családosok figyelem! Különleges vízi élménypark nyílik a Tisza-tónál

Hatalmas vízi játszótérrel bővül a sarudi Élményfalu.

Ha végre itt a nyár, és meleg az idő… mi a szerkesztőségben már hetek óta dúdolgatjuk ezt a klasszikust, épp ezért szinte egy emberként sikoltottunk fel, amikor érkezett a hír: hatalmas vízi élménypark nyílik a Tisza-tavon.

Sarud nevét egyre többször lehet hallani a belföldi turizmus kapcsán. Igazi Élményfaluvá alakult az elmúlt években: van itt Vitorlásbázis és Horgászmúzeum is, június 3-án pedig egy újabb szuper szórakoztató központot adnak át: egy hatalmas vízi játszóteret. A 2400 négyzetméteres parkban lesz minden, amit csak el lehet képzelni. És nem, egyáltalán nem csak a gyerekeket várja a létesítmény.

aquaglide-sarud-játszótér-1024x682

„A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkire gondoltunk ennek a teljesen egyedi játékparknak a megtervezésénél. Miből is áll egy ilyen aktivizáló játék? Sok- sok vízen úszó elemből: úszó szőnyegekből, billenő lapokból, egyensúlyozó hengerekből, trambulinokból, mászókákból, csúszdákból, katapult hintából és különböző egyedi „társasjátékokból” – mondja Kücsön Gyula, az Élményfalu és a vízi park megálmodója.

A játszótér már messziről izgalmas és hívogató: a „kék-fehér felfújt ugrálóvárak” már messziről kitűnnek a tájból. Az apró 60-70 centis elemektől egészen a hatalmas, 4-5 méter magas tornyokig terjed a játékok kínálata. Hasonló felfújható elemekkel több strandon és aquaparkban is találkozhatunk, de ekkora területű, és ilyen változatos park nincs még egy az országban. Mi már számoljuk a napokat a megnyitóig.

aquaglide-sarud-1024x682

  • 1598 2017. május 29 Belföld 2017. május 29.

    Facebook Comments