Csinos cheerleaderek repültek a levegőbe Budapesten
Írta:

Csinos cheerleaderek repültek a levegőbe Budapesten

Az ELTE cheerleaderei fővárosunk legszebb pontjain tartottak egy kis bemutatót – a róluk készült fotókat szerintünk neked is látnod kell.

 

A cheerleading jóval több annál, mint hogy csinos lányok rázzák magukat a pálya szélén a közönség, na és a sportolók figyelmére pályázva. Ezek a csajok többnyire nagyon komolyan ismerik és ötvözik egymással a torna, az akrobatika és a tánc elemeit, így szépségük és szemrevaló alakjuk mellett produkcióik is igen látványosak.

 

Ha pedig az utcán jelenik meg egy ilyen csinos cheerleader csapat, akkor ember legyen a talpán, aki arra tud figyelni, hová lép! Nemrég az ELTE cheerleaderei tartottak egy kis bemutatók Budapest legszebb helyein, a Parlamentnél és Várban. A résztvevők – Andicsku Ivett, Gerlei Anna, Juriga Fanni, Kancsár Enikő, Keresztúri Bence, Reseterics Luca és Szabó Kristóf – mindenhol azonnal a figyelem középpontjába kerültek.

 

Ha megnézed a következő, Tóth József fotóművész által készített képeket, akkor azonnal megérted, miért.

 

Szerintünk őket kellene felkérni, hogy népszerűsítsék hazánkat és Budapestet a nagyvilágban. Lájkold és oszd meg cikkünket, ha egyetértesz! ;)

 

Fotók:

https://www.facebook.com/pg/FiguraPhoto.Hun/photos/?tab=album&album_id=1790978744550886

  • 1054 2017. május 25 Belföld 2017. május 25.

    Facebook Comments