Innovatív magyar termék tarolhat a világpiacon
Írta:

Innovatív magyar termék tarolhat a világpiacon

A hazai fejlesztésű, metrós mozgólépcsők korlátját is fedő, láthatatlan védőbevonat-rendszer most kínai gyártópartnerrel erősíti jelenlétét a világpiacon.

 

Gyakran metrózol? Akkor te is nap mint nap találkozhatsz a Resysten antimikrobiális hatású bevonatrendszerrel. Nem vetted még észre? Pont ez a lényege, hogy láthatatlanul véd meg a metrós mozgólépcsők korlátjain és HÉV szerelvényeken attól a rengeteg bacitól, amiket ott szedhetnénk össze.

 

A kizárólag természetes anyagokat tartalmazó, egy éven át ható, környezetbarát bevonatrendszer a fény energiáját hasznosítva fejti ki hatását, és 90 százalékkal csökkenti azoknak a mikroorganizmusoknak a számát, amiktől akár betegek is lehetnénk.

 

Király, ugye? Nos, ezt külföldön is így gondolják, ezért ezt az innovációt már a világ egyik vezető autógyára, valamint Európa egyik legnagyobb élelmiszer kereskedelmi lánca is alkalmazza, de megtalálható például egy Európa-szerte közlekedő gyorsvasút szerelvényén is.

 

Sőt, most a kínaiak figyelmét is felkeltette: nemrég a Resysten Hungary Kft. és a kínai TitanPE Technologies stratégiai együttműködési megállapodást írt alá. Ennek értelmében a világ egyik vezető nanotechnológiai cége lesz a magyar innováció gyártópartnere, elősegítve a Resysten bevonatrendszer piaci jelenlétének erősödését a nemzetközi piacokon. És persze megvizsgálják majd a nanotechnológiára épülő termékek magyarországi gyártásának lehetőségét is az európai piacra. Így tényleg új távlatok nyílhatnak egy hasznos és környezetbarát magyar ötlet előtt.

  • 925 2017. július 06 Belföld 2017. július 06.

    Facebook Comments