Új közösségi varroda nyílt Budapesten
Írta:

Új közösségi varroda nyílt Budapesten

A PINKPONILO-ban te diktálod a divatot – megnyílt Budapest új közösségi varrodája.

 

Mindig is szeretted volna kipróbálni magad divattervezőként? Vagy legalább egyszer meg akartad próbálni annak az álomruhának az elkészítését, amit már a szalagavatódra kitaláltál? Esetleg van pár kedvenc holmid, amik egy kis javításra szorulnak? Nos, mindezekben segíthet neked az új budapesti közösségi varroda, a Paloma művészudvarban megnyílt PINKPONILO.

 

Friss sajtóanyagukból kiderül, hogy tematikus ruhakészítő workshopjaikon a résztvevők divattervezők és képzett varrónők segítségével készíthetik el a saját maguk által megálmodott darabokat (a tervezés első fázisától a kivitelezés legvégéig), és ehhez minden szükséges eszközt is biztosítanak nekik.

 

“Az érzelmi kötődés kedvenc darabjainkhoz, a különleges anyagok és a vásárlói tudatosság, fenntarthatóság gondolatának egyedi találkozása képezi a vállalkozás eszmeiségének alapját. Fontosnak tartjuk a helyi fiatal kreatívokkal való közös ötletek kidolgozását (workshopok, pop up store, stb. keretében), illetve a helyi szakmai munkaerő tudásának (varrónők, szabók, stb.) kiaknázását.” – mondta Kudron Anna, a PINKONILO egyik alapítója.

 

A PINKPONILO műhelye egyébként nyitva áll egyéb kreatív csapatok számára is: befogadó térként otthont ad más, nem csak ruha témájú workshopoknak, és várja tervezők, diákok jelentkezését, akik saját projektjeik kivitelezéséhez keresnek helyszínt és infrastruktúrát.

Pinkponilo-21

  • 1151 2017. július 13 Belföld 2017. július 13.

    Facebook Comments