Hiányzik az Uber? Akkor ez tetszeni fog: itt a Hoopps
Írta:

Hiányzik az Uber? Akkor ez tetszeni fog: itt a Hoopps

Ki hinné, mennyi titkot és érdekes részletet rejtenek a főváros utcái: fedezd fel Budapestet közlekedés közben, a Hoopps digtális idegenvezetőjével!

 

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de nálunk még mindig hatalmas a hiányérzet az Uber kitiltása után. A taxi drága, a tömegközlekedésről meg inkább ne is beszéljünk. Ezért örültünk meg ennyire az új applikáció alapú autózás, a Hoopps megjelenésének.

screen696x696

Elfogadható árakat, megbízhatóságot, átláthatóságot ígérnek – bankkártyával tudsz fizetni, tehát készpénzmentes a rendszer –, ráadásul a működése sem tűnik sokkal bonyolultabbnak az Uberénél: letöltöd a Hoopps alkalmazást iOs-re vagy Androidra, néhány kattintással regisztrálsz, majd hívhatod is az autódat. Ha megérkezik, beülve a digitális idegenvezetőd segítségével azt is megtudhatod, milyen nevezetességeket, hangulatos helyeket láthatsz az adott útvonalon.

Jól hangzik? Akkor mondunk még valami jót: a magyar startup célja, hogy néhány éven belül kizárólag elektromos autókkal dolgozhasson. Így nemcsak környezettudatosabb közlekedési lehetőséget kínálnak felhasználóik számára, de később akár ingyenes utazást is.

 

  • 1006 2017. július 25 Belföld 2017. július 25.

    Facebook Comments