Hozzánk is megérkezik a kávés kóla
Írta:

Hozzánk is megérkezik a kávés kóla

Ázsiában már hatalmas siker a kávé ízű Coca-Cola, hamarosan nálunk is kapható lehet.

 

Miután a Coca-Cola tavaly valamivel több mint ötmilliárd dollárért megvette a Costa Coffee-t, szerintünk is csupán idő kérdése volt, hogy mikor tűnnek majd fel a piacon a cég kávés újításai.

 

És erre nem is kellett sokat várni. Ausztráliában és Ázsiában már kapható a kávéízű Coca-Cola, és elképesztően népszerű – Japánban a vállalat eddig közel egymilliárd dollárt keresett vele, írja a Magyarországom.

 

Most pedig bejelentették, hogy további 25 piacon fogják bevezetni a 2019-es év végéig – köztük Európában, így Magyarországon is.

 

„Az új, kávé ízű Coca-Cola alumínium dobozos kiszerelésben kerül majd a boltok polcaira. A tartály térfogata mindössze 190 milliméter, viszont rendesen teletömik koffeinnel, az egyes dobozokban 34 milligrammot lehet felfedezni az anyagból. Egy kávéízesítésű kóla 42 kalóriát tartalmaz, állítólag a hozzáadott kávékivonat 50 százalékkal emeli az egyébként cukormentes ital koffeintartalmát” – írja a Magyarországom.

 

Te megkóstolnád? A hozzánk hasonló kávé- és kólarajongók számára ez nem is lehet kérdés, naná, hogy megkóstolnánk! Szóval mi már alig várjuk ezt az újdonságot. ;)

 

Forrás: Magyarorszagom.hu

  • 1474 2019. május 14 Belföld 2019. május 14.

    Facebook Comments