Jön a Nagy Szakállverseny!
Írta:

Jön a Nagy Szakállverseny!

Nem a méret lesz a lényeg Magyarország első szakáll szépségversenyén, a zsűri inkább a kreativitást díjazza majd. Hol és mikor? A Tattoo Majálison, május 5-én.

 

Nemrég szakállnövesztésbe kezdtél, vagy ismersz olyan „szőrmókot”, aki ebben is jeleskedik? Akkor ne szőrözzetek, nevezzetek! Jön ugyanis hazánk első szakáll szépségversenye, ahol elsősorban nem a szakáll méretét, hanem a kreativitást díjazzák majd.

 

A Tattoo Majálison május 5-én megrendezésre kerülő Nagy Szakállversennyel a szervezők külföldi példákat szeretnének követni, mert hát az tény, hogy nemzetközi szinten régebb óta nagy hagyománya és presztízse van a bajusz- és szakáll szépségversenyeknek.

 

„Nagyon örülök, hogy néhány éve visszatért a divatba a szakáll, mert nem csak férfiasabbá teszi az arcot, hanem a kreativitásnak is teret ad, sőt a lányoknak is bejön. Zsűritagként a szakállak karakterét fogom figyelni és azt, hogy mennyire passzol az illető egyéniségéhez. Még mindenkinek van ideje szólni a szakállas ismerőseinek, szerintem érdemes jelentkezni” – mondta Müllner Csaba, világhírű tetováló és festőművész, aki mellett a zsűriben az underground zenei körökben elismert DJ Gabor Kraft és egy magyar híresség is jelen lesz.

 

A Nagy Szakállversenyre a nevezés ingyenes. A szervezők több száz jelentkezőre számítanak, közülük választják majd ki azokat a szerencséseket, akik bekerülnek a helyszíni döntőbe. Az első helyezett 50 000 Ft pénzdíjat kap majd, emellett számos, szponzorok által felajánlott nyereményt is kiosztanak.

 

Jól hangzik? Akkor nevezd magadat vagy szólj szakállas barátaidnak, hogy jelentkezzenek a tattoomajalis@gmail.com e-mail címen. Sok sikert!

  • 1126 2018. április 24 Belföld 2018. április 24.

    Facebook Comments