Tuti tippek Mikulásra, avagy hova vidd a gyereket a klasszikus Mikulásműsor helyett
Írta:

Tuti tippek Mikulásra, avagy hova vidd a gyereket a klasszikus Mikulásműsor helyett

5 szuper programot ajánlunk.

 

Most, hogy vészesen közeleg a december 6-a, egyre égetőbb a kérdés, hogy milyen programot találjunk ki a gyerekeknek. Ha az elmúlt évek után te már kicsit másra vágysz, minta helyi művház Mikulás műsora az unalomig ismert elemekkel, akkor mutatjuk, hogy idén hova vidd a családot:

 

  1. Idén is közlekedik majd a Mikuláshév, azaz a H5-ös, H6-os és H8-as HÉV felturbózott, Télapós verziója. Az élményvonatozáson természetesen a Mikulás is ott lesz, aki ajándékkal várja kicsiket. A programra váltott jegy természetesen magában foglalja a találkozást a Mikulással, egy ajándékcsomagot, valamint egy kellemes utazást egy különleges, fényárban úszó HÉV szerelvényen. Menetrend és árak itt!

 

  1. Joulupukki a Mikulásgyárban. Ha már Mikulás, akkor nézzétek meg az igazit! Idén is ellátogat Magyarországra az eredeti finn Mikulás, akivel december 6-án a Mikulásgyárban találkozhattok 12.00 és 13.30 között. És ha már úgyis ott jártok, vigyetek ajándékot a Mikulásgyárba, hogy egy mélyszegénységben élő gyermeknek is szép legyen az idei ünnep.

 

  1. Mikulásvonat a Gyermekvasúton. Ha utazás, akkor mutatunk még egy ilyen tematikájú programot, amit érdemes megnézni. Ez a Gyermekvasút Mikulásvonata, amin a Télapó és a Krampuszok közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, és még kis csomaggal is megajándékoznak minden gyereket. A vonatok hagyományosan a Hűvösvölgy állomásról indulnak, ahol az érkezőket a krampuszok gyermekprogramokkal és finomságokkal várják.

 

  1. Mikulás hétvége a Fővárosi Állatkertben. Mind közül talán a Fővárosi Állatkert tartja a legkülönlegesebb Mikulás napi programot, hiszen itt nem csak a Télapóval találkozhatnak a gyerekek, de a gorillákon is segíthetnek. Fővárosi Állat- és Növénykert csatlakozott ugyanis egy kezdeményezéshez, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen fontos a már használaton kívüli mobiltelefonok újrahasznosítása, hiszen ez érinti a gorillák hazájában zajló bányászati tevékenységet, és annak a természetes élőhelyekre gyakorolt hatását is. Éppen ezért, aki lead egy feleslegessé vált mobiltelefont, az mindösszesen 200 forintért mehet be az állatkert különleges Mikulás-napi rendezvényére.

 

  1. Mikulás Expressz a Vasúttörténeti Parkban. A karácsonyi díszekbe öltözött gőzös idén decemberben is végigpöfög a Nyugati pályaudvart és a Vasúttörténeti Parkot összekötő útvonalon, és idén is igazi mesevilágot varázsol a gyerekeknek. Idén is lesz koncert, interaktív gyerekműsor és persze ajándékosztás is.
  • 559 2019. december 05 Belföld 2019. december 05.

    Facebook Comments