Bringások ezrei akarnak máris egy ilyen kütyüt
Írta:

Bringások ezrei akarnak máris egy ilyen kütyüt

Ha nem kellene már holnap új lámpát vennem a biciklimre, akkor biztosan beruháznék egy ilyenbe.

 

Shoka Bell. Így hívják azt a magyar találmányt, ami csak a nevében „csengő” (bell). Az eszköz ugyanis jóval több ennél: irányít, világít, és akkor is jelez, ha idegen nyúlt a bringánkhoz.

 

A Shoka Bellt nem is kell felraknunk a biciklire, elég csak a tartóját, az ugyanis mágnesként kapcsolódik össze az eszközzel. Ahhoz, hogy használni tudjuk, már csak egy okostelefonos alkalmazást kell letölteni, és csatlakoztatnunk kell új kis kedvencünket a telefonunkhoz (Bluetooth segítségével), és már indulhatunk is!

 

Az okostelefonos alkalmazás azért is nagyon hasznos, mert ha ebben megadjuk úti célunkat, a Shoka Bell LED-es fényeivel jelzi, merre haladjunk, kanyarodjunk. Akkumulátorral működik, és egy feltöltéssel akár 200 órát is kibír.

 

És hogy mennyiért lehet a mienk? Szállítással együtt 109 dollárért (körülbelül 30 ezer forint) lehet megvásárolni az eszközt, ami iránt máris nagy a kereslet: a termék Kickstarter kampányában 75 ezer dollárt szerettek volna gyűjteni, de máris több mint 128 ezernél járnak.

 

https://www.kickstarter.com/projects/dnlfls/shoka-bell-the-ultimate-city-cycling-tool

  • 1130 2016. augusztus 14 Belföld 2016. augusztus 14.

    Facebook Comments