Titeket is vár Budapest első kutyareggelizője
Írta:

Titeket is vár Budapest első kutyareggelizője

Ebben a hónapban ingyen kínálja a kutyareggelit a belvárosi Farger Kávézó. Budapest első kutyareggelizőjének kínálatában száraztáp, kutyakonzerv és csont is szerepel.

 

15 éve a Szabadság téren lévő Farger kávézó volt az első kutyabarát vendéglátóhely a fővárosban. Most a tulajdonosok Budapest első kutyareggelizőjévé is kinevezték a helyet, ahol májusban ráadásul ingyen jár a reggeli négylábú barátainknak.

 

„Ebben a hónapban minden olyan kutyust megajándékozunk egy reggelivel, akinek a gazdája is nálunk reggelizik. A kutyareggeli lehet száraztáp, kutyakonzerv vagy csont is, attól függően, hogy a négylábúaknak mihez van éppen kedvük” – nyilatkozta Farsang Edit, a Farger kávézó egyik tulajdonosa. Majd hozzátette: ha beválik a május hónapra szóló akció, valószínűleg állandósítják az ajánlatot és még kutyaétlapot is készítenek majd.

 

Az ötödik kerületi kávézóba betérő kutyáknak egyébként külön házigazdájuk is van: Frappé, a 13 éves fekete havanese kutya fogadja őket.

 

„Frappé gyakorlatilag a kávézóban él. Reggel hozzuk magunkkal, napközben itt hagyjatjuk, barátkozik a vendégekkel, eszik-iszik, és ha kedve tartja, megsétáltatja magát az épület körül. Igazi házigazda, a betérő kutyákat mindig ő köszönti. Egész nap itt van, önálló életet él, szerintem már a cégbíróságra is bejegyeztette a nevét” – mondta nevetve Farsang Edit.

 

A tulajdonos arról is mesélt, hogy Frappé világsztárokkal is szokott barátkozni. Körbeszimatolta már Steven Spielberget, Bruce Willist, Jude Lawt, és Melissa McCarthyt is, John Cusack pedig még a földön is kúszott miatta.

 

„Frappé a bejárattal szemben hasalt a szőnyegen, amikor John Cusack betért hozzánk. A hollywoodi sztár egyből lehasalt hozzá a földre, hogy üdvözölje. A pultban lévő felszolgáló azt hitte, hogy orra esett, de nem, csak elkezdett játszani vele, és barátság szövődött köztük” – tette hozzá Farsang Edit.

 

A Farger kávézó embereknek szóló étlapján egyébként változatos reggelikínálat szerepel: hatalmas adag házias bundáskenyeret, magyaros, angol és amerikai reggelit is készítenek, ráadásul reggel 7-től este 9-ig.

  • 750 2018. május 17 Belföld 2018. május 17.

    Facebook Comments