Ott voltál a Bud Spencer park átadó ünnepségén?
Írta:

Ott voltál a Bud Spencer park átadó ünnepségén?

Ha igen, akkor te is tudod, hogy tömegbunyóval, nem-pisztácia fagyival és hagymás babbal avatták fel a fővárosban a Bud Spencer parkot.

 

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt nemrég talált egy névtelen parkot Kaszásdűlőnél, és nem is tétlenkedtek sokáig: ezt a területet „keresztelték el” Bud Spencer parkká. A június 27-én elhunyt Bud Spencer és Terence Hill filmjeihez méltó parkavatót július 31-én tartották meg – előtte volt egy tüntetés is, hogy ne legyenek névtelen közterületek Budapesten, majd piknikbe torkollott a park átadása.

 

Az összejövetelen hagymás babbal (amit egyesek autentikusan egyenesen a serpenyőből ettek), nem-pisztácia fagyival és emlék-tömegverekedéssel is megemlékeztek a Carlo Pedersoli néven született olasz színészről. Emellett voltak, akik Bud Spencer sablonnal pólókat is készítettek, és egy olyan paraván mögé is be lehetett állni fényképezkedni, ami Bud Spencert és Terence Hillt ábrázolta.

 

A kezdeményezés a néhai sztár hivatalos Facebook-oldalának is nagyon tetszett, ott ugyanis angolul és magyarul is köszönetet mondtak a Bud Spencer parkért.

 

Videó:

  • 1521 2016. augusztus 08 Belföld 2016. augusztus 08.

    Facebook Comments